Xocolatada Negra amb Praliné d'Avellana BIO

Ref: VI002
Cantidad: 100 g
3,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, crema de avellanas *25%, pasta de cacao*º, manteca de cacao*º, extracto de vainilla Bourbon*. * de agricultura ecológica Cacao: 36% mínimo ºRainforest Alliance Certified

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.582
kJ.2419
Hidrats de carboni43,90
dels quals, sucres38,60
Proteïnes6,30
Greixos:40,90
de les quals, saturades17
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....

Vivani

VI006

Xocolata Negre 70% amb Taronja BIO

Aquest xocolata negre amb un percentatge de cacau del 70 % captiva per l'aroma afruitat de l'oli essencial de taronja. La frescura dels cítrics i les notes herbals del cacau ecològic de la República Dominicana componen una simfonia singular. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC008

White Barista Art-Chocolate vegano blanco con crujiente de café FAIRTRADE

El White Barista Art de iChoc combina el arte de los mejores cafés con la cremosidad del chocolate. Primero tierno como la más delicada crema pastelera y luego maravillosamente aromático, gracias al cuerpo del crujiente de café espresso y a un ligero toque de sal marina. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1RIRO

Arròs integral vermell selvàtic

L' arròs integral vermell selvàtic, procedent d' agricultura ecològica, és ideal per a l' elaboració de receptes exòtiques o com a guarnició de molts tipus de plats. És perfecte per combinar amb qualsevol condiment com l'oli extravirgeixen d'oliva, el gomasi o la salsa de soja i està inclòs en una completa línia d'arrossos especials amb l'arròs basmati blanc, l'arròs basmati integral, e...

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1PUFRA

Puré de poma i fresa BIO

Puré de poma i fressa elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessir ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

La Finestra sul Cel

1GROL

Grissines integrals amb oli d' oliva

Sabrosos i cruixents grillons de blat integral elaborats amb oli d'oliva extravirgen d'agricultura ecològica. Sense llevat afegida. Empaquetats en 4 còmodes minipacks per a major comoditat....