Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

Ref: VI007
Cantidad: 100 g
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, crema de avellana* (19%), pasta de cacao*, manteca de cacao*, nata en polvo*, leche desgrasada en polvo*, suero lactéo en polvo*, crujiente de café instatáneo* (1%) extracto de vainilla bourbon*. Cacao: 36%. mínimo.

Al·lèrgens:

Contiene leche, frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.583
kJ.2425
Hidrats de carboni45,90
dels quals, sucres41
Proteïnes6
Greixos:40,60
de les quals, saturades19
Sal0,09
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI041

White Nougat Crisp - Barrita de xocolata blanc amb praliné i crocant d'avellana

Una deliciosa creació en forma de barrita. El crocant d'avellana posa el brotxa d'or a un cremós praliné amb xocolata blanc a base de beguda d'arròs. El seu alt contingut en avellana fa que a penes es noti que no conté llet de vaca. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI008

Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK003

Suc de poma Demeter BIO

Refrescant suc elaborat amb illes ecològiques madurades al sol, procedents d'agricultura biodinàmica i certificades amb el segell Demeter ¡Un deliciós acompanyament per a moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

Preu base -10%

Frullà

NN005

Puré de poma Doypack

Puré de pomes procedents de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit. Presentat en un pràctic envàs amb tancament per gaudir en qualsevol moment del dia. Ideal com berenar o esmorzar per als més petits així com per a esportistes i amants del sabor natural de la fruita.

Precio base -35%

Vivibio

VBIO509

Compota d'arròs Vivibi

Compota d' aranys procedents d' agricultura ecològica certificada, obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Ideal per a l' esmorzar o el berenar així com per a l' elaboració de postres, amb un 70% de la millor fruita. ...

Argital

AR12

Xampú amb pomera BIO

Xampú indicat per a cabells rossos o delicats. Sense conservants ni SLS....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....