Xocolata Negre 70% amb Taronja BIO

Ref: VI006
Cantidad: 100 g
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE / NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Aquest xocolata negre amb un percentatge de cacau del 70 % captiva per l'aroma afruitat de l'oli essencial de taronja. La frescura dels cítrics i les notes herbals del cacau ecològic de la República Dominicana componen una simfonia singular. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de caña en integral*, manteca de cacao*º, esencia de naranja*. Cacao: 70% mínimo. ºRainforest Alliance Certified.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.585
kJ.2425
Hidrats de carboni32,50
dels quals, sucres27
Proteïnes7
Greixos:44,90
de les quals, saturades28,30
Sal0,02
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI002

Xocolatada Negra amb Praliné d'Avellana BIO

Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

iChoc

IC007

Salty Pretzel- Chocolate vegano con trozos de pretzel FAIRTRADE

iChoc presenta un nuevo sabor único que sigue las últimas tendencias: combina crujientes trocitos de pretzel y sal marina con el agradable y cremoso dulzor del chocolate “con leche” sin leche. El equilibrio perfecto entre las notas dulces y las saladas. ¡Adelante, no te cortes! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Preu base -5%

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI004

Xocolata Negre 60% amb Casis BIO

El millor xocolata negre amb un 60 % de cacau, farcit d'una irresistible crema de grosella negra d'aromes afruitats. Una deliciosa eclosió de sabors àcids i dolços en boca. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Machandel

MC011

Chucrut BIO Demeter

El chucrut BIO de Machandel té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A, B1,B2 i C. Amb certificació Demeter, és apte per a vegans. Sense gluten.

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Alce Nero

AN213

Galetes de cacau amb gotes de xocolata

Delicioses galetes de blat amb cacau amb petons de xocolata. Elaborades només amb oli extravirgen d' oliva, no contenen cap tipus d' aroma i tots els ingredients procedeixen de cultiu ecològic. Una explosió de sabor per als amants de la xocolata....

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.