Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Ref: VI036
Cantidad: 35 g
1,18 euros
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*°, azúcar de caña integral*, manteca de cacao*°, crujiente de cereza ácida* 3,5 % (puré de cereza ácida*, concentrado de puré de manzana*, concentrado de zumo de cereza ácida*, concentrado de zumo de limón*). Materias secas de cacao: mínimo 62 %. *de la agricultura ecológica. °Rainforest Alliance Certified • ra.org.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.582
kJ.2416
Hidrats de carboni41,40
dels quals, sucres37,60
Proteïnes4,80
Greixos:42,40
de les quals, saturades26,70
Fibra alimentària0
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI034

Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI041

White Nougat Crisp - Barrita de xocolata blanc amb praliné i crocant d'avellana

Una deliciosa creació en forma de barrita. El crocant d'avellana posa el brotxa d'or a un cremós praliné amb xocolata blanc a base de beguda d'arròs. El seu alt contingut en avellana fa que a penes es noti que no conté llet de vaca. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI018

Xocolata amb Llet 44% amb Caramelo i Sal Rosa de Maras BIO

Un delicat xocolata amb llet realçat amb sucre de coco, cruixents tropes de caramel i l'exclusiva sal rosa de Maras, originària dels Andes peruans. Dos sabors, dolç i salat, que contrasten en boca fusionant-se sobre el fons de xocolata amb llet en un esclat de sensacions. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

Le Moulin du Pivert

LMP023

Cookies farcides de caramel BIO

Deixa't sorprendre per aquesta nova varietat de cookies farcides de caramel. El secret de les galetes de Le Moulin es troba a la massa i en la seva combinació amb caramel i petons de xocolata. Elaborades amb ingredients ecològics i sense oli de palma. Es presenten en còmode format individual per emportar-te'l on vulguis.

Alce Nero

AN007

Espaguetis de blat dur

Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN083

Pesto genovés amb alfàbruc BIO

Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....

La Finestra sul Cel

1LANE

Al·lèrbies negres en llauna

Al·lèrbies negres en llauna procedents d'agricultura ecològica. Ideals per condimentar al gust, saltar, afegir a la sopa o prendre fredes amb amanida. En estar ja ferides i preparades són perfectes per quan no es vol passar gaire temps a la cuina....