• -5%

Salty Pretzel- Chocolate vegano con trozos de pretzel FAIRTRADE

Ref: IC007
Cantidad: 80 g
3,40 € 5% de descuento
3,23 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
iChoc

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE.

favorite_border Guardar per a més tard

iChoc presenta un nuevo sabor único que sigue las últimas tendencias: combina crujientes trocitos de pretzel y sal marina con el agradable y cremoso dulzor del chocolate “con leche” sin leche. El equilibrio perfecto entre las notas dulces y las saladas. ¡Adelante, no te cortes! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

azúcar de remolacha*, manteca de cacao* 24 %, harina de trigo sarraceno*, pasta de cacao* 9,9 %, trozos de pretzel* 9 % (harina de trigo*, sal, aceite de girasol*, extracto de malta de cebada*, levadura, regulador de la acidez [hidróxido de sodio]), harina de chufa*, aceite de almendra* 2,2 %, pasta de avellana*, sal marina 0,7 %, extracto de vainilla Bourbon*.

Al·lèrgens:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* d' agricultura ecològica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C).

kcal.550
kJ.2303
Hidrats de carboni55
dels quals, sucres37
Proteïnes4,4
Greixos:34
de les quals, saturades19
Sal1,02
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

Vivani

VI047

Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Precio base -20%

Vivani

VI031

Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO

El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Frullà

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peres de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit, presentat en un còmode envàs amb tancament. Una nova manera senzilla i pràctica de menjar fruita en qualsevol moment del dia. Tres sabors per triar: poma; pera; illa, pera i arans. Ideal per a grans i petits, amants del sabor dolç del natural....

Alce Nero

AN121

Galetes de blat amb iogurt i mel

Galetes de blat enduts amb un toc de mel i amb gust a iogurt. Sense greixos hidrogenats i elaborats només amb oli extravirgen d'oliva, són una exquisitesa combinades amb qualsevol tipus de beguda vegetal, te o cafè....

La Finestra sul Cel

1GROL

Grissines integrals amb oli d' oliva

Sabrosos i cruixents grillons de blat integral elaborats amb oli d'oliva extravirgen d'agricultura ecològica. Sense llevat afegida. Empaquetats en 4 còmodes minipacks per a major comoditat....

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Voelkel

VK027

Vinagre de Poma sense filtrar BIO

Aquest vinagre de poma, naturalment tèrbol, s'elabora seguint el mètode tradicional: Primer, el suc natural procedent del premsat de les illes és fermentat per convertir-lo en vi. Després, es transforma en vinagre de poma fi i picant. Per últim, sense filtrar ni pasteuritzar, s'envasa acuradament, conservant totes les seves propietats. Ideal per alleunyar amanides i per al cuida...