Almond Orange - Barrita de xocolata amb ametlla i taronja

Ref: VI035
Cantidad: 35 g
1,55 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Trompetes de taronja d'aroma afruitat i ametlles picades en una xocolata "amb llet" a base de beguda d'arròs. Apta per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, manteca de cacao*°, pasta de cacao*°, sirope de arroz en polvo* 13 %, almendras picadas* 4 %, naranja granulada* 3 %, pasta de avellana*, aceite esencial de naranja*, extracto de vainilla Bourbon*. Materias secas de cacao: mínimo 40 %. *de la agricultura ecológica. °Rainforest Alliance Certified • ra.org.

Al·lèrgens:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten, leche.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.568
kJ.2367
Hidrats de carboni54,90
dels quals, sucres43,70
Proteïnes3
Greixos:36,60
de les quals, saturades20,60
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI021

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo con Guindilla BIO

El cacao más selecto de la variedad procedente principalmente de pequeñas cooperativas agrícolas, confiere a este chocolate un aroma incomparable. Además, la guindilla seca le aporta un toque de picante intenso. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI032

Xocolata Negre Superior 100% amb Nibs de Cacau BIO

El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARTOBA

Farina de força BIO

Farina de força que, gràcies al seu alt contingut en proteïnes, s' usa per a l' elaboració de pasta, pans especials i dolços, amb un procés de levitació llarg, com els panetons. Es pot utilitzar també per reforçar altres farines, fent que la massa sigui més elàstica. Està envasada en atmosfera protectora i els ingredients utilitzats en la seva elaboració procedeixen d'agricultura ecològi...

Argital

AR82

Oli de llavors de raïm

Oli vegetal que s'obté per premsat de les llavors de raïm (Vitis vinifera L.). Té un alt percentatge de vitamina E i àcids linoleics. Conté esterells, coneguts per la seva acció protectora i antioxidant. És 100% natural....

Germinal

GM030

Barrita sense gluten de quinoa farcida de cacau

Barrita de quinoa farcida d'autèntica crema de cacau, és un tentempié ideal per prendre a qualsevol moment del dia. Sabrosa i riquíssima, ¡no et podràs resistir! Certificada sense gluten.

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

Le Moulin du Pivert

LMP008

Delícia twibi d'arròs

Sandvitx twibi d'arròs elaborat amb ingredients 100% ecològics, sense oli de palma i apte per a persones veganes. Una combinació antioxidant de sabor i de textura ideal per prendre com a snack a qualsevol hora del dia. Presentat en un còmode format individual per emportar-te'l allà on vulguis....