Chucrut BIO Demeter

Ref: MC011
Cantidad: 360 g
2,60 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

El chucrut BIO de Machandel té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A, B1,B2 i C. Amb certificació Demeter, és apte per a vegans. Sense gluten.

Chucrut (Col blanca**, sal marina), baies d'enebro silvestres*. ** = de cultiu biodinàmic Demeter * agricultura ecològica.

* d' agricultura ecològica
kcal16,3
kJ68
Greixos0,1
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni1,4
Dels quals, sucres0,1
Fibra alimentària2,9
Proteïnes0,9
Sal1,66
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Machandel

MC019

Cebollites agredolces BIO DEMETER

Les cebetes agredolces són perfectes per afegir en tota dieta saludable, sent font de minerals com el ferro, el calci, el fòsfor o el magnesi, a més de contenir grans quantitats d'antioxidants que ens protegeixen de l'atac dels radicals lliures. Perfectes per afegir a les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC021

Barreja de verdures BIO

Les verdures són essencials per a una dieta variada i saludable. Aquest deliciós i saciant preparat a base de verdures en conserva no només manté les propietats, sinó que és súper pràctic i llest per consumir. Simplement has d'escorcoll i agregar-ho als cereals, pastes favorites o receptes que tu prefereixes.

Machandel

MC017

Faves BIO Demeter

Les faves de Machandel són delicioses i un dels llegums més complets nutricionalment parlant ja que aporten ferro, vitamina B, potassi i magnesi. Amb un alt contingut en proteïnes i font de fibra, són perfectes per afegir a les teves amanides a l'estiu o plats calents a l'hivern. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Machandel

MC010

Remolatxa BIO Demeter

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

Precio base -35%

Vivibio

VBIO510

Compota de maduixot Vivibio

Compota elaborada amb maduixes procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma, amb un 70% de la millor fruita. Ideal per a l'esmorzar o el berenar així com per a l'elaboració de postres....

Alce Nero

AN054

Passata de tomàquet BIO

Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

Germinal

GM022

Mini crackers sense gluten de blat sarraïn

Aquests mini crackers de blat sarraïn sense gluten són l'alternativa ideal de snack salat que estaves esperant. Elaborades a base de blat sarraïn, les galetes rodones tenen un sabor excepcional i una textura cruixent idònia per a tota la família. Elaborades amb ingredients 100% vegetals i de procedència ecològica. Ideals per untar amb els hummus clàssics i de remolatxa Germinal Bio.