Faves BIO Demeter

Ref: MC017
Cantidad: 350 g
3,15 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les faves de Machandel són delicioses i un dels llegums més complets nutricionalment parlant ja que aporten ferro, vitamina B, potassi i magnesi. Amb un alt contingut en proteïnes i font de fibra, són perfectes per afegir a les teves amanides a l'estiu o plats calents a l'hivern. Amb certificació Demeter.

habas** (62%), agua, sal marina** = de cultivo biodinámico controlado Demeter

* d' agricultura ecològica
kcal69,3
kJ290
Greixos0,3
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni9,7
Dels quals, sucres1,2
Fibra alimentària3,7
Proteïnes5,2
Sal0,24
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC019

Cebollites agredolces BIO DEMETER

Les cebetes agredolces són perfectes per afegir en tota dieta saludable, sent font de minerals com el ferro, el calci, el fòsfor o el magnesi, a més de contenir grans quantitats d'antioxidants que ens protegeixen de l'atac dels radicals lliures. Perfectes per afegir a les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC009

Pastanagues BIO

La pastanaga Bio de Machandel és un producte elaborat amb ingredients naturals i procedents de cultiu ecològic. La pastanaga és l'hortalissa amb més betacarotè o provitamina A, la qual cosa la converteix en una gran aliada de la vista i de la salut de la pell i les mucoses. Però a més aporta vitamines C i E, d'efecte antioxidant, així com vitamina B9 o àcid fòlic. Idònia i deliciosa per barrejar-la amb amanides, per fer una crema o un pastís.

Machandel

MC014

Alubias blancas BIO Demeter

Les al·lèrbies blanques de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. Gràcies al seu alt contingut en fibra i en proteïna vegetal, són saciants i regulen el trànsit intestinal. Delicioses per preparar amanides d' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors. Apta per a una dieta vegana i amb certificació Demeter.

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.

Machandel

MC020

Pepinillos agredolços BIO

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

Germinal

GM013

Bizcocho sense gluten de civada i cacau

El bescoll de civada cacau sense gluten està elaborat amb ingredients 100% ecològics i es caracteritza per la seva textura suau i esponjosa, amb el dolçor del cacau i pel sabor característic de la civada. És ideal per a tota la família per esmorzar o com a berenar. Gaudeix d'aquest deliciós bescoll de civada amb cacau sense gluten.

Precio base -35%

Vivibio

VBIO509

Compota d'arròs Vivibi

Compota d' aranys procedents d' agricultura ecològica certificada, obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Ideal per a l' esmorzar o el berenar així com per a l' elaboració de postres, amb un 70% de la millor fruita. ...

Alce Nero

AN121

Galetes de blat amb iogurt i mel

Galetes de blat enduts amb un toc de mel i amb gust a iogurt. Sense greixos hidrogenats i elaborats només amb oli extravirgen d'oliva, són una exquisitesa combinades amb qualsevol tipus de beguda vegetal, te o cafè....

La Finestra sul Cel

1HALMA

Falca amb mel i ametlla

Pasta dolça amb mel i ametlla d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres....

La Finestra sul Cel

1PUBA

Puré de poma i plàtan BIO

Puré de poma i plàtan elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

Alce Nero

AN229

Cubitos de caldo vegetal BIO

El millor brou de verdures ecològiques, com si ho fessis nou fet a casa, però amb la practicitat de tenir-lo a mà en 10 cubitos monodosis. Sense oli de palma, aquest concentrat s'ha elaborat amb ceba, pastanaga, api i julivert d'agricultura ecològica. Ideal per a sopes, brou, arrossos, pasta i amanir qualsevol plat....