Cebollites agredolces BIO DEMETER

Ref: MC019
Cantidad: 350 g
4,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les cebetes agredolces són perfectes per afegir en tota dieta saludable, sent font de minerals com el ferro, el calci, el fòsfor o el magnesi, a més de contenir grans quantitats d'antioxidants que ens protegeixen de l'atac dels radicals lliures. Perfectes per afegir a les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics. Amb certificació Demeter.

cebollas**, agua, vinagre*, jarabe de agave*, sal marina, granos de mostaza* (amarilla)*. ** de cultivo biodinámico.

* d' agricultura ecològica
kcal27,7
kJ116
Greixos0,3
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni5,1
Dels quals, sucres5
Fibra alimentària1
Proteïnes0,7
Sal0,68
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC022

Pepinillos agridulces 680g

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC007

Blat de moro dolç BIO 200g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Machandel

MC010

Remolatxa BIO Demeter

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

Machandel

MC020

Pepinillos agredolços BIO

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN238

Tauleta de xocolata negra amb cafè aràbica

Deliciosa tauleta de xocolata negra amb cafè elaborada amb un mínim del 70% de pur cacau ecològic. Amb un intens sabor a cafè aràbica, és l'snack ideal dels amants del conegut cafè moka, però en tauleta. Sense llet i amb certificació Fair Trade. Dulcificada amb sucre de canya ecològic....

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

La Finestra sul Cel

1HALMA

Falca amb mel i ametlla

Pasta dolça amb mel i ametlla d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres....

Voelkel

VK009

Suc de poma i pastanaia Demeter BIO

Deliciós suc de fruites i verdures que combina l'aroma de les pastanagues amb el dolçor de la polpa de la poma. Una beguda refrescant i rica en provitamina A. ¡El complement ideal per a qualsevol moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

Alce Nero

AN232

Penne de blat de moro i arròs sense gluten

Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments. ...

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.