• -5%

Pepinillos agredolços BIO

Ref: MC020
Cantidad: 350 g
4,75 € 5% de descuento
4,51 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Pepinillos*, vinagre*, aigua, xarop d'agave*, sal marina, llavors de mostassa (groga*), eneldo*, cebes*, pimentó vermell*. * Agricultura ecològica.

* d' agricultura ecològica
kcal25,3
kJ106
Greixos0,2
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni5
Dels quals, sucres3,7
Fibra alimentària0,4
Proteïnes0,6
Sal1,19
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC010

Remolatxa BIO Demeter

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Preu base -5%

Machandel

MC021

Barreja de verdures BIO

Les verdures són essencials per a una dieta variada i saludable. Aquest deliciós i saciant preparat a base de verdures en conserva no només manté les propietats, sinó que és súper pràctic i llest per consumir. Simplement has d'escorcoll i agregar-ho als cereals, pastes favorites o receptes que tu prefereixes.

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Machandel

MC011

Chucrut BIO Demeter

El chucrut BIO de Machandel té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A, B1,B2 i C. Amb certificació Demeter, és apte per a vegans. Sense gluten.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Biolu

BL006

Suavitzant flor de la passió BIO 1l

Aroma únic i inconfundible amb notes florals i delicadament afruitats. Facilita el planxat i neutralitza les males olors. Una petita dosi aporta suavitat i fragància a la roba. Perfum que dura molt de temps i respecta la delicadesa de la pell. Per rentat a mà i a màquina.

Vivani

VI034

Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Preu base -10%

Frullà

NN007

Puré de poma, arangrans i maduixes Doypack

Puré de poma, aranys i maduixes d'agricultura ecològica sense conservants, additius ni sucre afegit. Una barreja de les millors fruites presentat en un pràctic envàs amb tancament ideal per a grans i petits. Cobreix les teves necessitats de fruita diària recomanades pels nutricionistes amb aquest innovador producte 100% natural i ecològic.

Preu base -10%

Solgar

SOL037

Solgar 7. Joint Support &Comfort. Caps. Vegetals 30 - OSSOS I ARTIC.

• Formulació premiada per al confort de les articulacions • Set ingredients avançats per ajudar a mantenir la flexibilitat i mobilitat. • Funcionament i resistència d'ossos, músculs i articulacions • Contribueix a la protecció de les cèl·lules del dany oxidatiu

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....