Compota de poma BIO Demeter

Ref: MC004
Cantidad: 700 g
3,30 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

illes** .** d' agricultura biodinàmica

* d' agricultura ecològica
kcal212
kJ50,7
Greixos0,1
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni12,8
Dels quals, sucres10,1
Fibra alimentària1,3
Proteïnes0,3
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Machandel

MC013

Mongetes verdes BIO Demeter

Les mongetes verdes de Machandel són una font de fibra, aporten antioxidants, regulen el trànsit intestinal i són boníssimes per al sistema immunològic. A més, són baixes en calories i ideals per afegir en les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics i certificació Demeter.

Machandel

MC017

Faves BIO Demeter

Les faves de Machandel són delicioses i un dels llegums més complets nutricionalment parlant ja que aporten ferro, vitamina B, potassi i magnesi. Amb un alt contingut en proteïnes i font de fibra, són perfectes per afegir a les teves amanides a l'estiu o plats calents a l'hivern. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC016

Llenties BIO Demeter

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

Machandel

MC012

Chucrut BIO Demeter

El chucrut té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A,B1,B2 i C. Feta amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica i biodinàmica i certificada amb segell Demeter. Apte per a una dieta vegana i sense gluten.

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Alta Alella

AA007

Vino Blanco PB Alta Alella bio 750ml

Alta Alella Pansa Blanca es un vino blanco seco de la D.O. Alella elaborado por la bodega Alta Alella. Se trata de un monovarietal de Pansa Blanca (Xarel·lo). La experiencia más pura: sabores afrutados de manzana y pera con notas de almendras verdes. Los viñedos son tratados mediante una agricultura ecológica y los racimos se recogen enteros y en buen estado sanitario para que se pueda hacer una corta maceración pelicular a baja temperatura y se obtenga una buena extracción de los aromas. Posteriormente se realiza un prensado ligero para obtener el mosto flor, el cual en último lugar fermenta en tinas de acero inoxidable a temperatura controlada de 15º.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1RIOT

Arròs integral rodó

Arròs integral rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arrossos italians amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtiu, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

Alce Nero

AN005

Fusilli de blat dur integral

Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....

Germinal

GM009

Galetes sense gluten farcides de crema d'aranyes

Riques galetes d' arròs i blat de moro farcides de crema d' arandans. Amb ingredients 100% d'origen ecològic, aquestes sabroses galetes són a més certificades gluten free. El plaer ideal per als amants dels fruits vermells.

Precio base -35%

Vivibio

VBIO510

Compota de maduixot Vivibio

Compota elaborada amb maduixes procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma, amb un 70% de la millor fruita. Ideal per a l'esmorzar o el berenar així com per a l'elaboració de postres....