Pastanagues BIO

Ref: MC009
Cantidad: 350 g
2,85 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO Origen UE
favorite_border Guardar per a més tard
La pastanaga Bio de Machandel és un producte elaborat amb ingredients naturals i procedents de cultiu ecològic. La pastanaga és l'hortalissa amb més betacarotè o provitamina A, la qual cosa la converteix en una gran aliada de la vista i de la salut de la pell i les mucoses. Però a més aporta vitamines C i E, d'efecte antioxidant, així com vitamina B9 o àcid fòlic. Idònia i deliciosa per barrejar-la amb amanides, per fer una crema o un pastís.
zanahorias*, agua, sal marina. *de agricultura ecológica.
* d' agricultura ecològica
kcal27,7
kJ116
Greixos0,2
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni4,9
Dels quals, sucres3,4
Fibra alimentària2
Proteïnes0,7
Sal0,33
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Machandel

MC014

Alubias blancas BIO Demeter

Les al·lèrbies blanques de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. Gràcies al seu alt contingut en fibra i en proteïna vegetal, són saciants i regulen el trànsit intestinal. Delicioses per preparar amanides d' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors. Apta per a una dieta vegana i amb certificació Demeter.

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.

Machandel

MC021

Barreja de verdures BIO

Les verdures són essencials per a una dieta variada i saludable. Aquest deliciós i saciant preparat a base de verdures en conserva no només manté les propietats, sinó que és súper pràctic i llest per consumir. Simplement has d'escorcoll i agregar-ho als cereals, pastes favorites o receptes que tu prefereixes.

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Machandel

MC016

Llenties BIO Demeter

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGER

Pa de blat germinat

Pa germinat de blat cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

La Finestra sul Cel

1MINIFAQUI

Mini crackers con trigo espelta integral y quinoa

Descubre los nuevos mini crackers de La Finestra sul Cielo. Un snack líder en su categoría, crujiente, sabroso y 100% ecológico. Los nuevos crackers están elaborados con harina integral de espelta y con el toque crujiente de la quinoa. Preparados únicamente con ingredientes de origen vegetal ¡Corre que vuelan!

Germinal

GM029

Tartaleta sense gluten de cacau i quinoa

Les tartaletes de cacau i quinoa sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el farciment de xocolata li dóna el toc dolç perfecte. Certificat gluten free i sense llet.

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....