Pèsols verds BIO Demeter

Ref: MC005
Cantidad: 350 g
2,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard
Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

pèsols de verds** (61%), aigua, sal marina. *d' agricultura ecològica.** d' agricultura biodinàmica

* d' agricultura ecològica
kcal49,8
kJ208
Greixos0,3
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni6,4
Dels quals, sucres3,9
Fibra alimentària3,5
Proteïnes3,7
Sal0,24
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC014

Alubias blancas BIO Demeter

Les al·lèrbies blanques de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. Gràcies al seu alt contingut en fibra i en proteïna vegetal, són saciants i regulen el trànsit intestinal. Delicioses per preparar amanides d' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors. Apta per a una dieta vegana i amb certificació Demeter.

Machandel

MC017

Faves BIO Demeter

Les faves de Machandel són delicioses i un dels llegums més complets nutricionalment parlant ja que aporten ferro, vitamina B, potassi i magnesi. Amb un alt contingut en proteïnes i font de fibra, són perfectes per afegir a les teves amanides a l'estiu o plats calents a l'hivern. Amb certificació Demeter.

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Machandel

MC020

Pepinillos agredolços BIO

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC021

Barreja de verdures BIO

Les verdures són essencials per a una dieta variada i saludable. Aquest deliciós i saciant preparat a base de verdures en conserva no només manté les propietats, sinó que és súper pràctic i llest per consumir. Simplement has d'escorcoll i agregar-ho als cereals, pastes favorites o receptes que tu prefereixes.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

The Muesli Up

MUP002

Cops de civada fins Gluten Free 100% Compostable

Cops de civada fins ecològics certificats com gluten free i amb un alt contingut en fibra. Un producte bàsic ideal per preparar un porridge amb la beguda vegetal que més et gusti, fruita i fruits secs. Certificat sense gluten i 100% vegetal....

Alce Nero

AN060

Salsa de tomàquet arrabiata BIO

Salsa de tomàquet amb un punt picant elaborada amb ingredients 100% naturals. El condiment ideal per acompanyar qualsevol tipus de pasta amb una mica més de to i sabor. Sense conservants ni colorants....

La Finestra sul Cel

1BREGUI

Break de pèsols verds

Cruixents, sabrosos i irresistibles breaks de pèsols verds. Un snack ric en proteïnes i sense oli ni sucre afegit. Prendre llegums mai serà tan fàcil amb els nous breaks ecològics i 100% vegetals de La Finestra sul Cielo. Només 83 kcal per ració.

Germinal

GM020

Tartaleta sense gluten de fruits vermells

Les tartaletes de fruits vermells sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el rebliment de fruits vermells posseeix tocs dolços de maduixes i frambues. Certificat gluten free.

Vivani

VI006

Xocolata Negre 70% amb Taronja BIO

Aquest xocolata negre amb un percentatge de cacau del 70 % captiva per l'aroma afruitat de l'oli essencial de taronja. La frescura dels cítrics i les notes herbals del cacau ecològic de la República Dominicana componen una simfonia singular. Plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1DORATI

Llavors de lli daurat BIO 100% compostable

Llavors de lli daurat font d' Omega 3 procedents de cultiu ecològic. Riques en àcids grassos, proteïnes i fibra, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Mòltes es poden afegir a porridge, smoothies o a iogurts vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!