La Finestra sul Cel
1BAR
Barrita de sèsam
Barrita de sèsam dulcificada a base de mel. Ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per picar entre hores. ...
Salsa de tomate con un punto picante elaborada con ingredientes 100% naturales. El condimento ideal para acompañar cualquier tipo de pasta con un poco más de tono y sabor. Sin conservantes ni colorantes.
Tomate* (74%) (salsa de tomate*, pulpa de tomate*, concentrado de tomate*),agua, aceite de oliva virgen extra* (4,3%), azúcar de caña*, perejil*, sal, perejil, ajo*, guindillas* (0,13%), *de agricultura ecológica.
kcal. | 70 |
---|---|
kJ. | 294 |
Hidrats de carboni | 6,80 |
dels quals, sucres | 5,90 |
Proteïnes | 1,60 |
Greixos: | 3,60 |
de les quals, saturades | 0,50 |
Fibra alimentària | 2,30 |
Sal | 1,30 |
La Finestra sul Cel
1BAR
Barrita de sèsam dulcificada a base de mel. Ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per picar entre hores. ...
Voelkel
VK011
El suc mare és el suc d'alta qualitat, que procedeix directament del primer premsat, amb un contingut de fruita del 100%. Els arandans madurs del bosc , acuradament seleccionats, se sotmeten al mètode de premsat tradicional per elaborar aquest suc mare pur i totalment natural. La terbolesa i les partícules vegetals benficioses no es filtren (o només de forma molt subtil), per mantenir l...
La Finestra sul Cel
1GRAF
Grissines integrals d' espelta procedent d' agricultura ecològica. Ideals per picar entre hores o acompanyar menjars. Presentats en còmodes minipacks....
Voelkel
VK024
La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd i herbes aromàtiques li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots ...
La Finestra sul Cel
1CREMARAC
Crema de cacauet cruixent preparada amb cacauets torrats i mòlts procedents d' agricultura ecològica. Amb una textura més cruixent i un sabor intens, aquesta crema és font de proteïnes vegetal i està certificada com Gluten Free. Añádela al teu batut de beguda vegetal, amb dàtils i cacau cru i assoleix un berenar deliciosament energètic. ...
Vivani
VI045
Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1SALGRO
Sal marina integral gruixuda elaborada a Itàlia (Sicília) seguint el mètode tradicional utilitzat des de fa milers d'anys als països del Mediterrani. Aquest mètode fa servir elements naturals com el sol i el vent que afavoreixen l'evaporació de l'aigua del mar. Collida a mà, no transformada i sense utilitzar cap tractament químic, es conserven totes les característiques i propietats natural...
Vivani
VI029
Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1FAINSE
Farina integral de sèl procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....
Voelkel
VK015
Suc de poma de qualitat biodinàmica, que gràcies al respectuós procés d' elaboració conserva la seva terbolesa natural. Les pomes aromàtiques, completament madures, se sotmeten a un suau premsat donant com a resultat aquest suc avalat amb el segell Demeter, perfecte per beure directament o combinat amb aigua mineral. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modif...
La Finestra sul Cel
1PURYU
Puré de umeboshi elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.
Alce Nero
AN054
Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...
Alce Nero
AN055
Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....
Alce Nero
AN057
Salsa de tomàquet aromàtica amb un deliciós i delicat toc d'alfàbrega per afegir en qualsevol recepta i gaudir d'una salsa de sabor natural i inconfundible. Elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'alta qualitat....