Alubias blancas BIO Demeter

Ref: MC014
Cantidad: 350 g
2,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard

Les al·lèrbies blanques de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. Gràcies al seu alt contingut en fibra i en proteïna vegetal, són saciants i regulen el trànsit intestinal. Delicioses per preparar amanides d' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors. Apta per a una dieta vegana i amb certificació Demeter.

l'aigua blanca** (63%), aigua, sal marina. *d' agricultura ecològica.** d' agricultura biodinàmica.

kcal75,7
kJ317
Greixos0,3
De les quals, saturades0,1
Hidrats de carboni9,6
Dels quals, sucres-
Fibra alimentària6,4
Proteïnes5,4
Sal0,37
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC015

Mongetes vermelles BIO

Les mongetes vermelles de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. A més, són saciants, regulen el trànsit intestinal i contenen minerals i vitamines beneficiants per a l'organisme. Delicioses per preparar amanides a l' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors.

Machandel

MC022

Pepinillos agridulces 680g

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC011

Chucrut BIO Demeter

El chucrut BIO de Machandel té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A, B1,B2 i C. Amb certificació Demeter, és apte per a vegans. Sense gluten.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Machandel

MC010

Remolatxa BIO Demeter

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

Machandel

MC007

Blat de moro dolç BIO 200g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.

La Finestra sul Cel

1SOFSE

Tortugues d' arròs amb sèsam

Tortugues d' arròs amb sèsam elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, humus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

Preu base -10%

Argital

AR16

Gel íntim vegetal BIO

Gel íntim vegetal molt suau i amb un ph similar al vaginal. Sense conservants ni SLS....