Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Ref: MC008
Cantidad: 350 g
3,10 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter. Els requisits de la Normativa Demeter són més elevats del que s' exigeix als productes ecològics, i juntament amb uns requisits molt especials que enforteixen els processos vitals de la terra i dels aliments.

blat de moro dolç**, aigua, sal marina. *d' agricultura ecològica.** d' agricultura biodinàmica.

* d' agricultura ecològica
kcal59,5
kJ249
Greixos0,8
De les quals, saturades0,2
Hidrats de carboni10,4
Dels quals, sucres3,9
Fibra alimentària1,2
Proteïnes2
Sal0,3
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC006

Pèsols i pastanagues BIO

Els pèsols verds de Machandel són un aliment molt saludable que no pot faltar en la teva alimentació, conjunt amb les propietats de la pastanaga, són la ideal combinació ja llesta per afegir a qualsevol dels teus plats. Amb ingredients 100% ecològics, és una perfecta alternativa a les verdures fresques.

Machandel

MC015

Mongetes vermelles BIO

Les mongetes vermelles de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. A més, són saciants, regulen el trànsit intestinal i contenen minerals i vitamines beneficiants per a l'organisme. Delicioses per preparar amanides a l' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors.

Machandel

MC009

Pastanagues BIO

La pastanaga Bio de Machandel és un producte elaborat amb ingredients naturals i procedents de cultiu ecològic. La pastanaga és l'hortalissa amb més betacarotè o provitamina A, la qual cosa la converteix en una gran aliada de la vista i de la salut de la pell i les mucoses. Però a més aporta vitamines C i E, d'efecte antioxidant, així com vitamina B9 o àcid fòlic. Idònia i deliciosa per barrejar-la amb amanides, per fer una crema o un pastís.

Machandel

MC022

Pepinillos agridulces 680g

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Alce Nero

AN223

Salsa de tomàquet bolyesa BIO

Deliciosa salsa bolonyesa tradicional elaborada amb un 29% de carn de boví procedent de ramats italians, tomàquets cultivats al delta del Po, a Itàlia, i oli extravirgen d'oliva. Completen la recepta una barreja de pastanagues, cebes i espècies que realcen el sabor. Sense colorants ni sucres afegits. Amb menys greix que les salses convencionals ja que no conté carn de porc....

Argital

AR22

Crema hidratante y nutritiva BIO

Crema facial hidratant i nutritiva nit indicada per a tot tipus de pell. Sense conservants. ...

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....

La Finestra sul Cel

1FATAP

Farina de tapioca

Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa. 

També podria interessar-li

Machandel

MC007

Blat de moro dolç BIO 200g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.