Llenties BIO Demeter

Ref: MC016
Cantidad: 360 g
2,75 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

Lentejas* agua, tomates* y sal marina. *de agricultura ecológica.

* d' agricultura ecològica
kcal59
kJ247
Greixos0,2
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni9,2
Dels quals, sucres0,7
Fibra alimentària1,9
Proteïnes4,2
Sal0,75
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC004

Compota de poma BIO Demeter

Prova la deliciosa compota de poma que t'ofereix Machandel. Conserva totes les propietats i nutrients de la poma, reportant-nos antioxidants, flavonoides i vitamines. Elaborada de forma artesanal amb productes de cultiu biodinàmic, és ideal per untar sobre galetes, i pa torrat o fins i tot per preparar delicioses postres o tartes. Sense sucres afegits i amb certificació Demeter, és apta per a vegans.

Machandel

MC021

Barreja de verdures BIO

Les verdures són essencials per a una dieta variada i saludable. Aquest deliciós i saciant preparat a base de verdures en conserva no només manté les propietats, sinó que és súper pràctic i llest per consumir. Simplement has d'escorcoll i agregar-ho als cereals, pastes favorites o receptes que tu prefereixes.

Machandel

MC012

Chucrut BIO Demeter

El chucrut té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A,B1,B2 i C. Feta amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica i biodinàmica i certificada amb segell Demeter. Apte per a una dieta vegana i sense gluten.

Machandel

MC020

Pepinillos agredolços BIO

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Machandel

MC011

Chucrut BIO Demeter

El chucrut BIO de Machandel té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A, B1,B2 i C. Amb certificació Demeter, és apte per a vegans. Sense gluten.

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN223

Salsa de tomàquet bolyesa BIO

Deliciosa salsa bolonyesa tradicional elaborada amb un 29% de carn de boví procedent de ramats italians, tomàquets cultivats al delta del Po, a Itàlia, i oli extravirgen d'oliva. Completen la recepta una barreja de pastanagues, cebes i espècies que realcen el sabor. Sense colorants ni sucres afegits. Amb menys greix que les salses convencionals ja que no conté carn de porc....

La Finestra sul Cel

1SALFI

Sal marina integral fina

Sal marina integral fina elaborada a Itàlia (Sicília) seguint el mètode tradicional utilitzat des de fa milers d'anys als països del Mediterrani. Aquest mètode fa servir elements naturals com el sol i el vent que afavoreixen l'evaporació de l'aigua del mar. Collida a mà, no transformada i sense utilitzar cap tractament químic, es conserven totes les característiques i propietats naturals...

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -10%

Voelkel

VK002

Suc de fruits vermells Demeter BIO

Una acurada selecció de les millors baies com raïms vermells, maduixes, arandans i mores, barrejades amb pomes aromàtiques, es combinen per crear aquest deliciós suc multifrenes. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....