• -10%

Bizcocho sense gluten de civada i cacau

Ref: GM013
Cantidad: 180 gr
3,85 euros 10% de descompte
3,47 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
Germinal

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE / no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El bescoll de civada cacau sense gluten està elaborat amb ingredients 100% ecològics i es caracteritza per la seva textura suau i esponjosa, amb el dolçor del cacau i pel sabor característic de la civada. És ideal per a tota la família per esmorzar o com a berenar. Gaudeix d'aquest deliciós bescoll de civada amb cacau sense gluten.

*azúcar de caña, *huevos, *harina de avena (sin gluten) 16%, *aceite de semillas de girasol, *harina de arroz, *almidón de patata, *harina de garbanzos, *grasa de huevo, *cacao en polvo sin grasa 1,5%, espesantes (*goma arábiga, *goma guar), gasificantes (tartratos de potasio, carbonatos de sodio, carbonatos de amonio), *sal, *sabor natural de vainilla, sabor natural de avellana.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de soja y frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Conservar a temperatura ambient, en un lloc sec i fosc.

kcal.429
kJ.1797
Hidrats de carboni58
dels quals, sucres31
Proteïnes7
Greixos:18
de les quals, saturades3
Fibra alimentària3
Sal0
3 altres productes en la mateixa categoria:

Germinal

GM029

Tartaleta sense gluten de cacau i quinoa

Les tartaletes de cacau i quinoa sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el farciment de xocolata li dóna el toc dolç perfecte. Certificat gluten free i sense llet.

Germinal

GM020

Tartaleta sense gluten de fruits vermells

Les tartaletes de fruits vermells sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el rebliment de fruits vermells posseeix tocs dolços de maduixes i frambues. Certificat gluten free.

Germinal

GMT002

Caña rellena de chocolate BIO

Una delicia que te conquistará al primer bocado. Un sabor intenso y envolvente. Destacar que esta caña de chocolate esta hecha con harina de espelta y crema de cacao con avellanas . ¡Pruébalo en cualquier momento del día!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Argital

AR23

Crema de roses BIO

Crema de roses indicada per aplicar en cara, coll i escot. Equilibrant. Per a tot tipus de pell. Sense conservants....

La Finestra sul Cel

1PUPER

Puré de pera BIO

Puré de pera 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

Vivani

VI008

Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Voelkel

VK005

Suc de pastanaia lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de pastanaguesa, s'utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d'agricultura biodinàmica. Les pastanagues, naturalment aromàtiques, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació canvia el valor de pH del...

Alce Nero

AN240

Tauleta de xocolata BIO 100% pur cacau

Deliciosa i intensa tauleta de cacau pur 100% elaborada amb cacau cultivat a Perú, és la temptació perfecta per als amants de la xocolata més pur. Rica en antioxidants, no conté sucres afegits i està reconeguda com a Fair Trade....