La Finestra sul Cel
1DAI
Daikon sec
El daikon sec són arrels òptimes tant crues com cuites ideals per a sopes, estofats, salses i amanides....
Cultivada desde hace siglos por campesinos japoneses, la raíz de bardana es de las más utilizadas en Japón. Está elaborada siguiendo el método de conservación tradicional: la raíz viene cortada en finas tiras puestas después a secar al sol.
Raíz de bardana deshidratada*.
Puede contener trazas de sésamo y gluten.
Dejarla en agua a remojo durante una media hora y añadirla después en sopas o cocido hirviéndola unos 2 o 3 minutos. Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.
kcal. | 230 |
---|---|
kJ. | 946 |
Hidrats de carboni | 18,20 |
dels quals, sucres | 5,30 |
Proteïnes | 8,50 |
Greixos: | 1,10 |
de les quals, saturades | 0,3 |
Fibra alimentària | 56,50 |
Sal | <0,1 |
La Finestra sul Cel
1DAI
El daikon sec són arrels òptimes tant crues com cuites ideals per a sopes, estofats, salses i amanides....
La Finestra sul Cel
1TEK
La tekka s'elabora amb arrels i altres ingredients yang com la pastanaguesa, la bardana, l'arrel de loto, el miso, etc., reforçats amb una llarga cocció. En alguns casos, el sabor intens i directe el converteix en un condiment molt particular, ideal per combinar amb cereals o verdura....
La Finestra sul Cel
1SANPA
Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....
La Finestra sul Cel
1KUZUBO
Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!
La Finestra sul Cel
1BIF
Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....
La Finestra sul Cel
1INSAZE
Pickles de jengibre elaborats a través de la fermentació de l' arrel picant de genoll en vinagre d' arròs, sal i fulles de shis. Estan exempts de conservants, aromatitzants, colorants o dulcificants artificials. ...
La Finestra sul Cel
1PRUCO
Compota de perruca procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d' un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l'esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....
La Finestra sul Cel
1CHIA
Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1CREMARES
Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...
La Finestra sul Cel
1POLPA
Garrofa en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a l' elaboració de postres o productes de pastisseria....
Magatzem
AB031
Netejador per a WC ideal per netejar amb profunditat i eliminar olors. Ajuda a prevenir l' acumulació de residus i de calç. Realça la brillantor natural del WC amb una sola passada....
Quinua Reial
QR008
Cops de quinoa real ideals per esmorzar-los amb beguda vegetal, afegir-los a purés i sopes o com a base de rebosteria. Estan certificats sense gluten i són lliures de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.
La Finestra sul Cel
1DAI
El daikon sec són arrels òptimes tant crues com cuites ideals per a sopes, estofats, salses i amanides....
La Finestra sul Cel
1INSAZE
Pickles de jengibre elaborats a través de la fermentació de l' arrel picant de genoll en vinagre d' arròs, sal i fulles de shis. Estan exempts de conservants, aromatitzants, colorants o dulcificants artificials. ...
La Finestra sul Cel
1KOMBU
Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....
La Finestra sul Cel
1KUZUBO
Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!
La Finestra sul Cel
1WAK
Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...