Bardana bio

Ref: 1BARDA
Quantitat: 50 gr
8,14 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

ES-ECO-001-AN

favorite_border Guardar per a més tard

Cultivada desde hace siglos por campesinos japoneses, la raíz de bardana es de las más utilizadas en Japón. Está elaborada siguiendo el método de conservación tradicional: la raíz viene cortada en finas tiras puestas después a secar al sol.

Raíz de bardana deshidratada*.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de sésamo y gluten.

* d' agricultura ecològica

Dejarla en agua a remojo durante una media hora y añadirla después en sopas o cocido hirviéndola unos 2 o 3 minutos. Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.

kcal.230
kJ.946
Hidrats de carboni18,20
dels quals, sucres5,30
Proteïnes8,50
Greixos:1,10
de les quals, saturades0,3
Fibra alimentària56,50
Sal<0,1
5 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

Preu base -25%

La Finestra sul Cel

1NIGA

Nigari (preparat per a tofu)

El nigari és el líquid que dóna com a resultat l' extracció de la sal de cuina de l' aigua de mar. Aquest nigari es prepara seguint el mètode tradicional, deixant-lo assecar al sol. No conté impureses o contaminants químics. Ric en oligoelements, és el millor quall per a la preparació del tofu....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Precio base -32%

Vivibio

VBIO511

Compota d' albaricoc Vivibio

Compota elaborada amb albaricocs procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma, amb un 70% de la millor fruita. Ideal per a l'esmorzar o el berenar així com per a l'elaboració de postres....

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1CUPALM

Ametlla butter cup bio gluten free

¿Una versió ecològica dels clàssics snacks americans? ¡La tenim! Enamórat de la nova butter cup de La Finestra sul Cel elaborada amb cobertura de xocolata negre cru i manteca de cacau i farcida de crema ametlla 100%. Endulçada amb sucre de coco i amb un toc de sal rosa, una delícia per al paladar, sense traces de llet i 100% bio. ¡Impossible resistir-se!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1GAMASA

Tortugues de blat de moro amb sal i sense gluten

Tortugues elaborades només a base de blat de moro d' agricultura ecològica. Producte exempt de gluten, ideal per combinar amb guacamole, hummus, paté o qualsevol altra crema. Perfecte també com a aperitiu o com a substitut del pa.

Germinal

GM006

Galetes sense gluten amb iogurt

Galetes preparades amb iogurt elaborades amb ingredients de cultiu ecològic. Sense gluten i ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda.

Voelkel

VK026

Kombucha cirera i menta BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, menta i suc orgànic de cireres, li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu proce...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!