Remolatxa BIO Demeter

Ref: MC010
Cantidad: 340 g
2,60 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Machandel

Certificat per:

BIO

Origen UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

remolachas** (71%), agua, vinagre de alcohol* (4%), jarabe de agave* (2%), sal marina, cebolla en polvo*, pimienta negra*.*de agricultura ecológica.** de agricultura biodinámica.

* d' agricultura ecològica
kcal36,9
kJ154
Greixos0,1
De les quals, saturades0
Hidrats de carboni6,6
Dels quals, sucres6,4
Fibra alimentària2,2
Proteïnes1,2
Sal0,5
6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC013

Mongetes verdes BIO Demeter

Les mongetes verdes de Machandel són una font de fibra, aporten antioxidants, regulen el trànsit intestinal i són boníssimes per al sistema immunològic. A més, són baixes en calories i ideals per afegir en les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics i certificació Demeter.

Machandel

MC018

Cigrons BIO Demeter

Els cigrons són un dels llegums més nutritius que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més molts minerals, sobretot fòsfor, ferro i magnesi i és especialment rics en vitamines B1, B6 i àcid fòlic. Pots afegir-los en amanides o en plats calents a l'hivern. Amb ingredients 100% ecològics i provinents de l' agricultura biodinàmica. Certificació Demeter.

Machandel

MC016

Llenties BIO Demeter

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

Machandel

MC015

Mongetes vermelles BIO

Les mongetes vermelles de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. A més, són saciants, regulen el trànsit intestinal i contenen minerals i vitamines beneficiants per a l'organisme. Delicioses per preparar amanides a l' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors.

Machandel

MC005

Pèsols verds BIO Demeter

Els pèsols verds ecològics de Machandel són una excel·lent font de proteïna vegetal, amb una elevada concentració de vitamines, enzims i antioxidants. A més, és font de fibra que ajuda a regular el trànsit intestinal i ric en potassi, indispensable per al bon funcionament del sistema nerviós. Perfecte per usar-se en amanides o acompanyants de les teves receptes. Amb certificació Demeter, l' elaboració dels productes Demeter i la seva distribució s' ha de dur a terme de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. La responsabilitat cap a la humanitat i el medi ambient estan en primer pla en cada pas.

Machandel

MC020

Pepinillos agredolços BIO

Deliciosos pepinillos agredolços de Machandel amb ingredients 100% ecològics. Són perfectes com tens saludable per menjar entre hores o per afegir a les teves amanides o plats preferits. Frescos, deliciosament cruixint-se i baixos en calories.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK020

Suc de poma i mango Demeter BIO

Refrescant suc que combina el sabor afruitat del mànec amb el dolçor de les pomes madurades al sol, procedents d'agricultura biodinàmica i certificat amb el segell Demeter ¡Un deliciós acompanyament per a moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

Argital

AR16

Gel íntim vegetal BIO

Gel íntim vegetal molt suau i amb un ph similar al vaginal. Sense conservants ni SLS....

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

Alce Nero

AN150

Galetes de cacau amb faves de cacau

Galetes de blat amb cacau i faves de cacau al seu interior, ideals per als amants dels dolços més Gourmet. Doble ració d'autèntic xocolata ecològica i en aquest cas, de Comerç Just, per a un esmorzar o berenar 100% saludable. Sense oli de palma....