Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

Ref: IC004
Cantidad: 80 g
3,40 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
iChoc

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

azúcar de remolacha*, manteca de cacao* 21 %, avellanas* (tostadas) 20 %, harina de trigo sarraceno*, pasta de cacao* 8,8 %, harina de chufa*, aceite de almendra* 2 %, pasta de avellana*, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*.

Al·lèrgens:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* d' agricultura ecològica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C)

kcal.593
kJ.2481
Hidrats de carboni45
dels quals, sucres34
Proteïnes6
Greixos:43
de les quals, saturades18
Sal0,12
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI016

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Avellanes Senceres BIO

Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI001

Xocolata Cappuccino BIO

La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI012

Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres BIO

Xocolata i avellanes, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Les avellanes senceres nouvinguts i un delicat xocolata amb llet formen una combinació perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI045

Xocolata amb Llet per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN159

Cacau en pols

Cacau en pols de cultiu ecològic amb una textura ideal per preparar tota mena de cobertures, postres i fins i tot elaborar una deliciós xocolata a la tassa....

Alce Nero

AN217

Espaguetis d' espelta integral

Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

La Finestra sul Cel

1MINIFASE

Mini crackers con trigo espelta integral y sésamo

Disfruta de los nuevos mini crackers de La Finestra sul Cielo. Unos crackers elaborados con ingredientes 100% ecológicos, con un sabor a nuez, ligeros y muy crujientes. Los nuevos crackers están elaborados con harina integral de espelta y con el toque crujiente del sésamo. Preparados únicamente con ingredientes de origen vegetal ¡No quedará ni uno!

La Finestra sul Cel

1SALFI

Sal marina integral fina

Sal marina integral fina elaborada a Itàlia (Sicília) seguint el mètode tradicional utilitzat des de fa milers d'anys als països del Mediterrani. Aquest mètode fa servir elements naturals com el sol i el vent que afavoreixen l'evaporació de l'aigua del mar. Collida a mà, no transformada i sense utilitzar cap tractament químic, es conserven totes les característiques i propietats naturals...