Xocolata Blanc per a Postres BIO

Ref: VI046
Quantitat: 200 g
5,40 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, manteca de cacao*, leche entera en polvo*, emulsionante: lecitinas* (girasol*), Bourbon extracto de vainilla*. Cacao: 30% mínimo

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.579
kJ.2414
Hidrats de carboni52
dels quals, sucres52
Proteïnes7,60
Greixos:37,90
de les quals, saturades23,90
Fibra alimentària0
Sal0,28
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI006

Xocolata Negre 70% amb Taronja BIO

Aquest xocolata negre amb un percentatge de cacau del 70 % captiva per l'aroma afruitat de l'oli essencial de taronja. La frescura dels cítrics i les notes herbals del cacau ecològic de la República Dominicana componen una simfonia singular. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI032

Xocolata Negre Superior 100% amb Nibs de Cacau BIO

El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI019

Xocolata Negre amb Llet 50% Panamà amb sucre de coco BIO

Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI004

Xocolata Negre 60% amb Casis BIO

El millor xocolata negre amb un 60 % de cacau, farcit d'una irresistible crema de grosella negra d'aromes afruitats. Una deliciosa eclosió de sabors àcids i dolços en boca. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Manuka Health

MH010

Mel de Manuka 250g (MGO 550+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 550+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Yipsophilia

Y19

Oli facial regenerant 30 ml

Rejoveneix i reafirma. L'OLI FACIAL REGENERANT és un valuós tractament de bellesa que aporta a la pell una equilibrada composició en àcids grassos insaturats (omega 3, 6 i 9) i nombrosos principis vegetals antioxidants. Gràcies a la riquesa dels seus nutrients, aquesta fórmula hidrata, regenera, alisa i manté una pell sana i bonica. La seva aplicació regular millora visiblement la fermesa de...

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MINIFAQUI

Mini crackers con trigo espelta integral y quinoa

Descubre los nuevos mini crackers de La Finestra sul Cielo. Un snack líder en su categoría, crujiente, sabroso y 100% ecológico. Los nuevos crackers están elaborados con harina integral de espelta y con el toque crujiente de la quinoa. Preparados únicamente con ingredientes de origen vegetal ¡Corre que vuelan!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGESE

Pa germinat de sèlbord

Pa germinat de sè cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....