Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Ametlles BIO

Ref: VI017
Cantidad: 100 g
3,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de caña integral*, almendras* 20%, manteca de cacao*º, almendras ralladas*. Cacao: 55% mínimo ºRainforest Alliance Certified.

Al·lèrgens:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten, leche.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.587
kJ.2437
Hidrats de carboni38,90
dels quals, sucres32,80
Proteïnes10,30
Greixos:41,10
de les quals, saturades18,80
Fibra alimentària9,80
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI019

Xocolata Negre amb Llet 50% Panamà amb sucre de coco BIO

Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN231

Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses. ...

La Finestra sul Cel

1FURICU

Fusilli d' arròs i cúrcuma

Deliciosos fusell d' arròs i cúrcuma, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. La cúrcuma, a més d' aportar el color ataronjat i la potent aroma als fusell, és considerada una espècie amb propietats antiinflamatòries i antioxidants. El resultat, una barreja sorprenent i digestiva, rica en fibra i ideal per preparar amanides de pasta o plats de pasta especiats. Gluten free i...

Alce Nero

AN223

Salsa de tomàquet bolyesa BIO

Deliciosa salsa bolonyesa tradicional elaborada amb un 29% de carn de boví procedent de ramats italians, tomàquets cultivats al delta del Po, a Itàlia, i oli extravirgen d'oliva. Completen la recepta una barreja de pastanagues, cebes i espècies que realcen el sabor. Sense colorants ni sucres afegits. Amb menys greix que les salses convencionals ja que no conté carn de porc....

Alce Nero

AN084

Pesto de carxofes BIO

Pesto de carxofes de cultiu ecològic amb un sabor suau i delicat. Ideal per acompanyar qualsevol plat de pasta o elaborar autèntiques delicatesen. Una delícia saludable per als amants dels productes gourmet....

Precio base -35%

Vivibio

VBIO510

Compota de maduixot Vivibio

Compota elaborada amb maduixes procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma, amb un 70% de la millor fruita. Ideal per a l'esmorzar o el berenar així com per a l'elaboració de postres....

Preu base -5%

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.