• -15%

Miso d' arròs BIO 300 gr

Ref: 1MISORI
Quantitat: 300 gr
6,32 € 15% de descuento
5,37 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té un sabor pur i intens.

soja* (47%), arròs integral fermentat* (33%), sal marina, aigua.

Al·lèrgens:

Pot contenir gluten, fruits de closca i cacauets.

* d' agricultura ecològica

Afegir al final de la cocció en sopes sense fer-lo bullir. El miso ja és salat pel que no cal afegir sal als plats que es preparin amb aquest aliment. L'eventual aparició de grums clars a la superfície és a causa de la presència d'un aminoàcid (tirosina) que es desenvolupa naturalment en el miso fermentat.

kcal.158
kJ.662
Hidrats de carboni10
dels quals, sucres7
Proteïnes12
Greixos:6,10
de les quals, saturades1,2
Fibra alimentària4,50
Sal12,7
4 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM006

Galetes sense gluten amb iogurt

Galetes preparades amb iogurt elaborades amb ingredients de cultiu ecològic. Sense gluten i ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda.

Numi

NU014

Infusió de Cúrcuma - Sol Ámbar BIO

La infusió de Cúrcuma - Sol Ámbar- irradia una intensitat suau, com si d'una resplendor càlida i saludable es tractés. Es barreja la potent cúrcuma amb espècies i amb la dolçor de la vainilla per obtenir una combinació que brinda un benestar balsàmic. S'embolica aquesta infusió dolça i picant amb rooibos, beines de vainilla, cardamom i una pizza de canyella. La cúrcuma és una arrel antiquíssima relacionada amb la família del gingebre que s'empra en les dietes ayurvèdiques com a ingredient equilibrant.

Vivani

VI012

Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres BIO

Xocolata i avellanes, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Les avellanes senceres nouvinguts i un delicat xocolata amb llet formen una combinació perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -15%

Manuka Health

MH006

Mel de Manuka 250g (MGO 250+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 250+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

La Finestra sul Cel

1FIORI

Cops d' arròs integral

Cops d' arròs integral procedents d' agricultura ecològica. Es produeixen reblant el gra amb una breu cocció al vapor i pressionant-los. Estan empaquetats en atmosfera protegida per a una millor conservació. Són ideals per a l'esmorzar al costat de qualsevol tipus de beguda vegetal....

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

També podria interessar-li
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.