La Finestra sul Cel
1HAT
Hatcho miso biològic
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té un sabor pur i intens.
soja* (47%), arròs integral fermentat* (33%), sal marina, aigua.
Pot contenir gluten, fruits de closca i cacauets.
Afegir al final de la cocció en sopes sense fer-lo bullir. El miso ja és salat pel que no cal afegir sal als plats que es preparin amb aquest aliment. L'eventual aparició de grums clars a la superfície és a causa de la presència d'un aminoàcid (tirosina) que es desenvolupa naturalment en el miso fermentat.
kcal. | 158 |
---|---|
kJ. | 662 |
Hidrats de carboni | 10 |
dels quals, sucres | 7 |
Proteïnes | 12 |
Greixos: | 6,10 |
de les quals, saturades | 1,2 |
Fibra alimentària | 4,50 |
Sal | 12,7 |
La Finestra sul Cel
1HAT
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
La Finestra sul Cel
1SHIR
El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.
La Finestra sul Cel
1MIRZO
El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.
La Finestra sul Cel
1MIGAR
Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.
Voelkel
VK006
Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...
Solgar
SOL014
• Combinación equilibrada de vitaminas y minerales para la mujer • Fórmula que contiene 27 nutrientes • Con hierro, vitamina D, vitamina K, zinc y ácido pantoténico • Apto para veganos y vegetarianos
La Finestra sul Cel
1SOFSEN
Tortugues d'arròs sense sal elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar. Sense gluten. 19kcal per tortita.
Voelkel
VK043
La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de llima i jengibre li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots ...
La Finestra sul Cel
1SOFMA
Tortugues de blat de moro elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.
Voelkel
VK034
Beguda refrescant d' aigua mineral natural amb gas procedent de brollador i te. La matxa és la reina de tots els teus verds i una de les varietats més antigues del Japó. Aquesta especialitat de BioZisch es caracteritza per les fulles de te finament mòltes, que li donen a aquesta beguda el seu color i el seu sabor únic. Un refresc natural de matxa que resulta refrescant, equilibrat i antioxidant.
La Finestra sul Cel
1SOIGRA
Soja texturitzada fina amb un alt contingut en fibra i proteïnes vegetals. Ideal per acompanyar qualsevol tipus de pasta o per elaborar receptes més completes com hamburgueses o albòndigues de soja....
La Finestra sul Cel
1HAT
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
La Finestra sul Cel
1MIRZO
El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.
La Finestra sul Cel
1SHIR
El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.