La Finestra sul Cel
1HAT
Hatcho miso biològic
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.
arroz* (45%), soja* (25%), agua, sal marina, esporas de Koji (Aspergillus oryzae). *de agricultura ecológica.
Pot contenir traces de gluten.
Conservar en lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat. Un cop obert, conservar a la nevera. Producte pasteuritzat.
kcal. | 194 |
---|---|
kJ. | 818 |
Hidrats de carboni | 28,6 |
dels quals, sucres | 26,2 |
Proteïnes | 9,1 |
Greixos: | 4,2 |
Fibra alimentària | 1,9 |
Sal | 4,9 |
La Finestra sul Cel
1HAT
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
Voelkel
VK006
Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...
La Finestra sul Cel
1MIGAR
Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.
La Finestra sul Cel
1MIRZO
El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.
La Finestra sul Cel
1MISORI
El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...
Voelkel
VK011
El suc mare és el suc d'alta qualitat, que procedeix directament del primer premsat, amb un contingut de fruita del 100%. Els arandans madurs del bosc , acuradament seleccionats, se sotmeten al mètode de premsat tradicional per elaborar aquest suc mare pur i totalment natural. La terbolesa i les partícules vegetals benficioses no es filtren (o només de forma molt subtil), per mantenir l...
Vivani
VI045
Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Alce Nero
AN122
Delicioses galetes frollini de blat amb pur cacau. No continen aromes i estan elaborades amb oli extravirgen d'oliva. Perfectes per als apassionats de la xocolata. Combinen a la perfecció amb qualsevol tipus de beguda i en qualsevol moment del dia....
Vivani
VI060
El Chocolate con Leche „Aromas de Invierno“ de VIVANI viene cargado de sabores navideños. Crujientes trocitos de galleta spéculoos, con un toque especiado, en un fino chocolate con leche para endulzar la espera de la fiesta más bonita del año. Lo puede encontrar en establecimientos de productos ecológicos desde finales de septiembre.
Alce Nero
AN120
Sabroses galetes de blat amb llet i alt contingut en fibra. Elaborades només amb oli extravirgen d' oliva i cap tipus d' aroma ni oli de palma. Un bàsic que no pot faltar al nostre rebost, per prendre a qualsevol hora del dia....