Prunes d' Umeboshi ryujin bio 250 gr

Ref: 2RYU
Quantitat: 250 gr
15,73 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Nuestro umeboshi es producido en Japón siguiendo el método tradicional. La ciruela de la variedad ume es recogida sin madurar y guardada en sal y hojas de shiso durante un tiempo. Son las hojas de shiso las que aportan al alimento su color rojo característico. Ideal para utilizar en cocción con verduras y cereales.

Ciruelas japonesas* (ciruela Ume) (79%), sal marina, hojas de Shiso* (Perilla frutescens).

Al·lèrgens:

Puede contener tazas de gluten y soja.

* d' agricultura ecològica

Triturar hasta convertir en puré para utilizar como condimento en la preparación de salsas. Para elaborar una bebida, meter en una taza una ciruela de Umeboshi deshuesada y una cucharada de Shoyu y añadir una taza de Kukicha caliente.

kcal.32
kJ.137
Hidrats de carboni1,7
dels quals, sucres1,2
Proteïnes0,30
Greixos:0
de les quals, saturades0
Fibra alimentària0,6
Sal19,4
2 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi BIO

Puré d' umeboshi ecològic elaborat a partir de la maduració de la pruna ume, juntament amb la sal i les fulles de shis. Les derunes es recullen dels arbres abans que maduren i es fermenten entre 6 mesos i 7 anys. El resultat d' aquesta fermentació és un producte altament alcalinitzant. Ideal per combinar amb cereals i verdura. Amb un 79% de ciruna japonesa ume. No pasteuritzat.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK023

Kombucha original BIO 750ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd i herbes aromàtiques li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots ...

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori torrada d' origen ecològic, ideal per a l' elaboració de tot tipus de sushi vegetal. De color negre i sabor delicat, també es pot utilitzar com a condiment o per embolicar cereals i verdures. ¡Elabora un deliciós sushi amb aquesta alga de primera qualitat!...

Argital

AR134

Sabó per al tractament de taques BIO

El sabó per al tractament de taques ARGITAL produeix un efecte blanquejant gràcies a la seva escuma suau i delicada. L' àcid fític, substància natural rica en fòsfor que conté l' arròs i l' extracte de flor de camomila, ajuda la pell a mantenir-se blanca i sedosa. Producte sense conservants....

Germinal

GM030

Barrita sense gluten de quinoa farcida de cacau

Barrita de quinoa farcida d'autèntica crema de cacau, és un tentempié ideal per prendre a qualsevol moment del dia. Sabrosa i riquíssima, ¡no et podràs resistir! Certificada sense gluten.

Vivani

VI008

Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi BIO

Puré d' umeboshi ecològic elaborat a partir de la maduració de la pruna ume, juntament amb la sal i les fulles de shis. Les derunes es recullen dels arbres abans que maduren i es fermenten entre 6 mesos i 7 anys. El resultat d' aquesta fermentació és un producte altament alcalinitzant. Ideal per combinar amb cereals i verdura. Amb un 79% de ciruna japonesa ume. No pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....