Gomasi amb algues BIO

Ref: 1GOMAL
Quantitat: 150 gr
3,59 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

Agricultura UE/ NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Variació del gomasi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures.

semillas de sésamo* (91,5%), sal rosa del Himalaya, copos de alga nori (3%), alga kombu en polvo (1,5%).

Al·lèrgens:

Puede contener gluten, soja, frutos de cáscara, crustáceos, pescado y moluscos.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lloc fresc i sec.

kcal.585
kJ.2415
Hidrats de carboni0,50
dels quals, sucres0,50
Proteïnes21
Greixos:52,70
de les quals, saturades7,80
Fibra alimentària13,50
Sal4,20
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivibio

VBIO512

Llavors de Noia BIO Vivibio 100% compostable

Llavors de noia ecològiques. Ideals per afegir a amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans o per preparar smoothies. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Preu base -10%

Alce Nero

AN085

Pesto rojo BIO

Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....

Le Moulin du Pivert

LMP002

Galetes temptació té verd matxa

Originals i sorprenents galetes temptació que combinen el sabor més intens del xocolate negre amb el sabor més fort del te verd matxa. Elaborades amb ingredients de cultiu ecològic, sense oli de palma i sense ou. Es presenten en un còmode format monodosi per portar-les on prefereixis i gaudir del seu sabor sempre que vulguis....

Machandel

MC008

Blat de moro dolç BIO Demeter 350g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Feta amb ingredients procedents de l' agricultura biodinàmica i certificada amb segell Demeter.

Preu base -10%

Tiama Bio

TI002

Ambientador fragància Clizia

Difusor aromàtic Clizia-Ninfa dels oceans. Una fragància inspirada en els raigs del sol, amb un toc afruitat que barreja i recorda l'aroma de flors blanques i pomes daurades. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

Voelkel

VK007

Suc de xucrut lactofermentat BIO

Aquest suc de xucrut de repollo blanc, baix en calories, refresca i estimula el cos de manera natural. El suc sense diluir, nounat, conté tota la gamma de nutrients necessaris, ideal per a l'ajunt. El procés de lactofermentació canvia el valor de pH del producte afavorint la seva digestió, estabilitza la barreja i li afegeix una lleugera acidesa agradable. Tots els ingredients utilitzat...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...