Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Ref: VI044
Quantitat: 200 g
4,91 €
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de cañaintegral*, manteca de cacao*º. Cacao: 70% mínimo. °Certificación de Rainforest Alliance

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.585
kJ.2425
Hidrats de carboni32,50
dels quals, sucres27
Proteïnes7
Greixos:44,90
de les quals, saturades28,30
Sal0,02
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....

Preu base -5%

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI032

Xocolata Negre Superior 100% amb Nibs de Cacau BIO

El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN237

Tableta de xocolata negre amb sal marina

Sorprenent tableta de xocolata negre amb sal marina elaborada sense llet i amb un mínim del 70% de pur cacau ecològic. És l'snack preferit dels apassionats de la xocolata i el seu lleuger toc a sal marina, li confereixen un sabor intens i únic. Certificat com a Fair Tarde i dolcificat amb sucre de canya orgànic. ...

Alce Nero

AN238

Tauleta de xocolata negra amb cafè aràbica

Deliciosa tauleta de xocolata negra amb cafè elaborada amb un mínim del 70% de pur cacau ecològic. Amb un intens sabor a cafè aràbica, és l'snack ideal dels amants del conegut cafè moka, però en tauleta. Sense llet i amb certificació Fair Trade. Dulcificada amb sucre de canya ecològic....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

Quinua Reial

QR044

Quinua Real en gra 2kg

Gra blanc tradicional de Quinua Real ideal per acompanyar qualsevol plat, com a base per elaborar sushi vegetal o per afegir a amanides fredes d'estiu.

La Finestra sul Cel

1ALMITAP

Almidón de tapioca bio

Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

Sunnita

1SUNI

Tahín sunnita 340 gr

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

La Finestra sul Cel

1POLIST

Polenta instantània

Polenta instantània d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....