Xocolata amb Llet BIO

Ref: VI011
Cantidad: 100 g
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

azúcar de caña integral*, manteca de cacao*º, leche entera en polvo*, pasta de cacao*º, nata en polvo*, leche desnatada en polvo*, extracto de vainilla bourbon*.Sólidos de cacao: 35% mínimo; sólidos de leche: 26%.

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.576
kJ.2400
Hidrats de carboni53,50
dels quals, sucres52,80
Proteïnes5,70
Greixos:37,30
de les quals, saturades23,50
Sal0,18
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -5%

iChoc

IC007

Salty Pretzel- Chocolate vegano con trozos de pretzel FAIRTRADE

iChoc presenta un nuevo sabor único que sigue las últimas tendencias: combina crujientes trocitos de pretzel y sal marina con el agradable y cremoso dulzor del chocolate “con leche” sin leche. El equilibrio perfecto entre las notas dulces y las saladas. ¡Adelante, no te cortes! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI017

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Ametlles BIO

Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Precio base -20%

Vivani

VI031

Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO

El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK040

Shot de jengibre Demeter BIO

Gaudeix del sabor natural del geni, l' illa i el llimona en la millor qualitat Demeter i Bio. Aquest suc està pensat per prendre una dosi petita al dia en format vast. 1 shot/vas al dia equival al 50% de vitamina C diària recomanada. Conté 6 dosis. ¡Dale un shot al teu sistema immunitari !

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Voelkel

VK027

Vinagre de Poma sense filtrar BIO

Aquest vinagre de poma, naturalment tèrbol, s'elabora seguint el mètode tradicional: Primer, el suc natural procedent del premsat de les illes és fermentat per convertir-lo en vi. Després, es transforma en vinagre de poma fi i picant. Per últim, sense filtrar ni pasteuritzar, s'envasa acuradament, conservant totes les seves propietats. Ideal per alleunyar amanides i per al cuida...

La Finestra sul Cel

2RYU

Prunes d' Umeboshi ryujin bio 250 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant un temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARTOBA

Farina de força BIO

Farina de força que, gràcies al seu alt contingut en proteïnes, s' usa per a l' elaboració de pasta, pans especials i dolços, amb un procés de levitació llarg, com els panetons. Es pot utilitzar també per reforçar altres farines, fent que la massa sigui més elàstica. Està envasada en atmosfera protectora i els ingredients utilitzats en la seva elaboració procedeixen d'agricultura ecològi...