Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

Ref: VI010
Cantidad: 100 g
3,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, manteca de cacao*, crema de avellanas* 17%, leche entera en polvo*, pasta de cacao*, nata en polvo*, leche desgrasada en polvo*, suero lacteo en polvo*, extracto de vainilla bourbon*. Cacao: 32% mínimo, ingredientes lácteos: 18%.

Al·lèrgens:

Contiene leche, frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.585
kJ.2435
Hidrats de carboni47,30
dels quals, sucres44,70
Proteïnes7,80
Greixos:40
de les quals, saturades19
Fibra alimentària0
Sal0,25
6 altres productes en la mateixa categoria:
Precio base -20%

Vivani

VI031

Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO

El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Alce Nero

AN159

Cacau en pols

Cacau en pols de cultiu ecològic amb una textura ideal per preparar tota mena de cobertures, postres i fins i tot elaborar una deliciós xocolata a la tassa....

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....

Vivani

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI004

Xocolata Negre 60% amb Casis BIO

El millor xocolata negre amb un 60 % de cacau, farcit d'una irresistible crema de grosella negra d'aromes afruitats. Una deliciosa eclosió de sabors àcids i dolços en boca. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN239

Ragú vegetal BIO

Ragú vegetal elaborat amb verdures de cultiu ecològic i seità d'espelta. El condiment sense oli de palma, perfecte per a tota mena de plats vegans. Ideal per combinar amb pasta, arròs i llegums. Amb tropes de verdura i seità. Sense sucres afegits, colorants i potenciadors de sabor....

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

Argital

AR12

Xampú amb pomera BIO

Xampú indicat per a cabells rossos o delicats. Sense conservants ni SLS....