Granola de poma i canela bio 100% Plastic free

Ref: QR028
Quantitat: 275 gr
5,30 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Quinua Reial

Certificat per:

BIO

ES-ECO-020-CV AGRICULTURA UE / NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Granola de pomera i canela cruixent, rica en fibra, ideal per combinar amb la teva beguda vegetal preferida. La seva textura recorda l'autèntica granola elaborada a mà però dulcificada amb sirope d'arròs. Certificada com a Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Cops de avina sense gluten*, sirope d'arròs*, raïms passes* (uves passes*, oli de gira-sol*), gra de quínoa gluten** (4,4%), poma deshidratada* (4%), canyella en pols* (1,5%)

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de cacauets, fruits de closca i sèsam.

* d' agricultura ecològica
kcal.366
kJ.1545
Hidrats de carboni69,80
dels quals, sucres26,70
Proteïnes8,10
Greixos:4,30
de les quals, saturades0,70
Fibra alimentària7,50
Sal0,06
5 altres productes en la mateixa categoria:

The Muesli Up

MUP003

Muesli original Gluten Free 100% compostable

Muesli sense gluten elaborat a base de cops de civada sense gluten, passes i llavors de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en fibra, aquest muesli és ideal per prendre com esmorzar acompanyat de beguda vegetal, iogurt vegetal o sucs de fruites. Apte per a vegans. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1FREEFIA

Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE

Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...

Quinua Reial

QR029

Granola de cacau i coco bio 100% Plastic free

Granola de coco i cacau dulcificada únicament amb sirope d'arròs, amb una textura que recorda la granola elaborada a mà. Ideal per als que amaneixen el dolçor de la fruita tropical del coco amb el cacau pur 100%. Rica en fibra i certificada com Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

The Muesli Up

MUP002

Cops de civada fins Gluten Free 100% Compostable

Cops de civada fins ecològics certificats com gluten free i amb un alt contingut en fibra. Un producte bàsic ideal per preparar un porridge amb la beguda vegetal que més et gusti, fruita i fruits secs. Certificat sense gluten i 100% vegetal....

The Muesli Up

MUP001

Cops de civada gruixuts Gluten Free 100% compostable

Cops de civada gruixuts ecològics certificats com gluten free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient idoni per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. Combínalo amb la beguda vegetal que més et gusti o ets com a base per a galetes sense gluten. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Machandel

MC019

Cebollites agredolces BIO DEMETER

Les cebetes agredolces són perfectes per afegir en tota dieta saludable, sent font de minerals com el ferro, el calci, el fòsfor o el magnesi, a més de contenir grans quantitats d'antioxidants que ens protegeixen de l'atac dels radicals lliures. Perfectes per afegir a les teves amanides o receptes favorites. Amb ingredients 100% ecològics. Amb certificació Demeter.

La Finestra sul Cel

1MINIC

Mini crackers de blat

Minicrackers de blat elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc....

Vivani

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Alce Nero

AN186

Azúcar de caña "Panela"

Borsa de sucre de canya integral amb origen a Perú o a Guatemala. Amb segell Fair Trade és un sucre sense refinar, ideal per endur-se de manera més saludable les teves receptes o begudes....

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...

També podria interessar-li
Preu base -15%

Quinua Reial

QR003

Beguda de quinoa reial i arròs bio

Exquisita i delicada beguda de quinoa real i arròs elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. És d' origen 100% vegetal i el seu dolç sabor és producte de la transformació enzimàtica de l' arròs. És una varietat riquíssima que es pot utilitzar per a l' esmorzar, l' elaboració de postres o prendre' s sola. ¡Ara amb tap 100% vegetal, fet amb canya de sucre!

Quinua Reial

QR029

Granola de cacau i coco bio 100% Plastic free

Granola de coco i cacau dulcificada únicament amb sirope d'arròs, amb una textura que recorda la granola elaborada a mà. Ideal per als que amaneixen el dolçor de la fruita tropical del coco amb el cacau pur 100%. Rica en fibra i certificada com Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.