White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Ref: IC005
Cantidad: 80 g
3,40 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
iChoc

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

azúcar de remolacha*, manteca de cacao* 24 %, pasta de avellana*, harina de trigo sarraceno*, trozos de avellana garrapiñada* 8 % (azúcar de caña integral*, avellanas* 25%, jarabe de glucosa* [maíz*], sirope de caramelo*), sal marina, extracto de vainilla Bourbon*.

Al·lèrgens:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* d' agricultura ecològica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C)

kcal.591
kJ.2475
Hidrats de carboni50
dels quals, sucres42
Proteïnes4,9
Greixos:41
de les quals, saturades17
Sal0,09
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI023

Xocolata amb Llet Superior 37% Equador BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata un sabor i una aroma únics que eclosionen en ensobrir-se a la boca. Un 37 % de cacau per als amants del bon xocolata amb llet. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Argital

AR134

Sabó per al tractament de taques BIO

El sabó per al tractament de taques ARGITAL produeix un efecte blanquejant gràcies a la seva escuma suau i delicada. L' àcid fític, substància natural rica en fòsfor que conté l' arròs i l' extracte de flor de camomila, ajuda la pell a mantenir-se blanca i sedosa. Producte sense conservants....

La Finestra sul Cel

1MINIFASE

Mini crackers con trigo espelta integral y sésamo

Disfruta de los nuevos mini crackers de La Finestra sul Cielo. Unos crackers elaborados con ingredientes 100% ecológicos, con un sabor a nuez, ligeros y muy crujientes. Los nuevos crackers están elaborados con harina integral de espelta y con el toque crujiente del sésamo. Preparados únicamente con ingredientes de origen vegetal ¡No quedará ni uno!

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGER

Pa de blat germinat

Pa germinat de blat cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

Voelkel

VK040

Shot de jengibre Demeter BIO

Gaudeix del sabor natural del geni, l' illa i el llimona en la millor qualitat Demeter i Bio. Aquest suc està pensat per prendre una dosi petita al dia en format vast. 1 shot/vas al dia equival al 50% de vitamina C diària recomanada. Conté 6 dosis. ¡Dale un shot al teu sistema immunitari !