• -5%

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

Ref: IC006
Cantidad: 80 g
3,40 € 5% de descuento
3,23 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
iChoc

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Manteca de cacao* 37 %, azúcar de remolacha*, sirope de arroz en polvo*, harina de chufa*, aceite de almendra* 2,7 %, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*, vainas de vainilla Bourbon (molidas).

Al·lèrgens:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* d' agricultura ecològica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C)

kcal.599
kJ.2506
Hidrats de carboni56
dels quals, sucres39
Proteïnes0,3
Greixos:42
de les quals, saturades24
Sal0,16
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI018

Xocolata amb Llet 44% amb Caramelo i Sal Rosa de Maras BIO

Un delicat xocolata amb llet realçat amb sucre de coco, cruixents tropes de caramel i l'exclusiva sal rosa de Maras, originària dels Andes peruans. Dos sabors, dolç i salat, que contrasten en boca fusionant-se sobre el fons de xocolata amb llet en un esclat de sensacions. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI034

Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI002

Xocolatada Negra amb Praliné d'Avellana BIO

Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

Preu base -25%

Tiama Bio

TI001

Ambientador fragància Calipso

Difusor aromàtic Calypso-Ninfa del mar. Una fragància elegant i refinada per a moments de profunda implicació. Un delicat toc mediterrani, que recorda ací, pal de rosa i fulles de violeta. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!