Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres BIO

Ref: VI012
Cantidad: 100 g
3,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Xocolata i avellanes, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Les avellanes senceres nouvinguts i un delicat xocolata amb llet formen una combinació perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, avellanas* 26%, manteca de cacao*º, leche entera en polvo*, pasta de cacao*º, nata en polvo*, leche desnatada en polvo*, extracto de vainilla bourbon*. Cacao: 32% mínimo, ingredientes lácteos: 18%. ºRainforest Alliance Certified.

Al·lèrgens:

Contiene leche, frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.607
kJ.2521
Hidrats de carboni39,50
dels quals, sucres35,50
Proteïnes8,90
Greixos:45,20
de les quals, saturades19,10
Fibra alimentària3,50
Sal0,17
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -5%

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI047

Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI019

Xocolata Negre amb Llet 50% Panamà amb sucre de coco BIO

Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK001

Suc de mànec multifrenes Demeter BIO

Equilibrat suc multifrenes, elaborat amb mànecs aromàtics i fruites regionals i exòtiques, ¡Un deliciós acompanyament per a qualsevol moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGESE

Pa germinat de sèlbord

Pa germinat de sè cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

Alce Nero

AN082

Suc de llimona BIO

Suc de llimona procedent de cultiu ecològic. Ideal per donar un toc de sabor en qualsevol preparació culinària així com per afegir en vinagretes. També resulta perfecta en plats de peix o en la preparació de cocktails....

Manuka Health

MH013

Caramels amb mel de Manuka i llimona (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor natural fresc de la llimona i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

La Finestra sul Cel

1GAMASA

Tortugues de blat de moro amb sal i sense gluten

Tortugues elaborades només a base de blat de moro d' agricultura ecològica. Producte exempt de gluten, ideal per combinar amb guacamole, hummus, paté o qualsevol altra crema. Perfecte també com a aperitiu o com a substitut del pa.