Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Avellanes Senceres BIO

Ref: VI016
Quantitat: 0.10
2,55 euros
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de caña integral*, avellanas* 20%, manteca de cacao*º,almendras ralladas*. Cacao: 55% mínimo. ºRainforest Alliance Certified.

Al·lèrgens:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten, leche.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.583
kJ.2419
Hidrats de carboni38,20
dels quals, sucres32,10
Proteïnes7,40
Greixos:42,60
de les quals, saturades18,90
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI042

Dark & Creamy - Barrita de xocolata negre amb oli d'oliva

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI002

Xocolatada Negra amb Praliné d'Avellana BIO

Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN235

Tauleta de xocolata negra amb açai

Deliciosa tauleta de xocolata negra amb un toc d'açaí, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llet i amb un mínim del 62% del millor cacau cultivat a Perú, és la temptació perfecta per als amants de la xocolata més exòtica. Rica en antioxidants i vitamina C propis de l'açaí, està dulcificada amb sucre de canya orgànic i certificada com Fair Trade. ...

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI034

Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

La Finestra sul Cel

1MANPESCO

Compota de mànec i selocotó

Compota de selocotó i mànec elaborada amb un 60% de fruita ecològica i sense sucres afegits. Una combinació de fruites perfecta per untar en soffiette d'arròs amb crema d'anacards....

Alce Nero

AN186

Sucre de canya

Borsa de sucre de canya integral amb origen a Perú o a Guatemala. Amb segell Fair Trade és un sucre sense refinar, ideal per endur-se de manera més saludable les teves receptes o begudes....

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

Le Moulin du Pivert

LMP001

Galetes temptació taronja

Delicioses galetes temptació de xocolata negra i taronja elaborades amb ingredients de cultiu ecològic, sense oli de palma i sense ou. La barreja de cacau pur amb la taronja confitada és, sens dubte, tot un plaer sensorial. Presentades en un còmode format monodosi per portar-les on vulguis i gaudir del seu sabor en qualsevol moment del dia. Font de fibra. ...

La Finestra sul Cel

1SUBA

Suribachi 18 cm

El suribachi és un morter de ceràmica que s'utilitza amb un surikogi de fusta per triturar llavors. Molt pràctic per preparar gomesi....