Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Avellanes Senceres BIO

Ref: VI016
Cantidad: 100 g
3,20 euros
Impuestos incluidos
Quantitat
Fora d' estoc
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de caña integral*, avellanas* 20%, manteca de cacao*º,almendras ralladas*. Cacao: 55% mínimo. ºRainforest Alliance Certified.

Al·lèrgens:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten, leche.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.583
kJ.2419
Hidrats de carboni38,20
dels quals, sucres32,10
Proteïnes7,40
Greixos:42,60
de les quals, saturades18,90
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Alce Nero

AN159

Cacau en pols

Cacau en pols de cultiu ecològic amb una textura ideal per preparar tota mena de cobertures, postres i fins i tot elaborar una deliciós xocolata a la tassa....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

The Muesli Up

MUP003

Muesli original Gluten Free 100% compostable

Muesli sense gluten elaborat a base de cops de civada sense gluten, passes i llavors de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en fibra, aquest muesli és ideal per prendre com esmorzar acompanyat de beguda vegetal, iogurt vegetal o sucs de fruites. Apte per a vegans. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI045

Xocolata amb Llet per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.