• -25%

Bálsamo corporal sedoso plastic free

Ref: BHP118
Cantidad: 0.07
11,40 € 25% de descuento
8,55 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Gluten free
  • Vegan
BioHappy
favorite_border Guardar per a més tard

Bàlsam elaborat amb oli de cànem bio, oli de gira-sol i ametlles, oli d' oliva insaponificable, cera de gira-sol i vitamina E. Té un delicat aroma a tocs orientals i està formulat amb ingredients 100% naturals, donant-li suavitat al teu cos. Certificat Natrue.

Prunus amygdalus dulcis oil, Helianthus annuus seed cera, Olea europaea oil unsaponifiables, Cannabis sativa seed oil*, Helianthus annuus seed oil, Rhus verniciflua peel cera, Shorea robusta resin, Cinnamomum zeylanicum leaf oil, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Parfum°, Eugenol°, Linalool°, Benzyl benzoate°, Cinnamal°, Farnesol°, Limonene°. ° Ingredientes naturales

Obrir la tapa cap amunt, pressionar la base cap amunt perquè surti el producte. Aplicar sobre la pell neta i massatgejar fins que s' absorbeixi completament. Conservar el producte tancat, en el seu envàs original, en un lloc sec i fresc lluny de fonts de calor. Evitar canvis bruscos de temperatura. Evitar temperatures inferiors a 0 ° C i superiors a 30 ° C.

6 altres productes en la mateixa categoria:

Argital

AR24

Crema fluida corporal

Crema fluida corporal que hidrata i tonifica. Sense conservants....

Yipsophilia

Y16

Crema de roses ELIT 50 ml

Rejoveneix i oxigena. Pell desvitalitzada. És una extraordinària emulsió natural que nodreix i il·lumina la pell fatigada i desvitalitzada. Aporta una gran riquesa en àcids grassos essencials i antioxidants que prevenen l' envelliment prematur. Proporciona al cutis elements bioactius amb efecte lifting que retornen tonicitat al rostre. La CREMA DE ROSES ELIT està especialment recomanada per...

Yipsophilia

Y98

Filtro Natural FP20 Helicriso BIO 30ml

Nutren la piel de principios activos fotoprotectores de las plantas, antocianos, ácidos grasos, flavonoides, carotenos, clorofila, ceramidas y vitaminas. Esta combinación de filtros protege de un amplio espectro de los UVB, UVA, IR, así como de la luz azul. De este modo, nuestro Filtro Natural Helicriso, preserva tu piel del daño solar de la forma más completa, natural y ecológica. Y, al mismo tiempo, estimula la producción de colágeno, retrasa los signos del envejecimiento, hidrata, alivia y repara la piel.

Preu base -25%

BioHappy

BHP119

Bàlsam de mans emolent plastic free

Elaborat amb oli d' ametlles bio, oli de ricí, insaponificable d' oli d' oliva, cera de gira-sol i vitamina E. Consistència lleugera i de fàcil absorció, deixa un delicat aroma a vainilla i un toc oriental a les mans.

Argital

AR33

Crema d' àrnica

Crema facial i corporal indicada per a cops i morats. Per a artrosi i artritis. Sense conservants....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI012

Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres BIO

Xocolata i avellanes, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Les avellanes senceres nouvinguts i un delicat xocolata amb llet formen una combinació perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Argital

AR22

Crema hidratante y nutritiva BIO

Crema facial hidratant i nutritiva nit indicada per a tot tipus de pell. Sense conservants. ...

Preu base -5%

Machandel

MC003

Salsa ketchup BIO

La sabrosa salsa kétchup de Machandel és el complement ideal per donar-li un sabor excepcional als teus plats, sandvitxos o salses. Fet amb ingredients 100% ecològics i apta per a vegans.

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

La Finestra sul Cel

1PRUCO

Compota de perruca

Compota de perruca procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d' un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l'esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1HAL

Falca amb mel

Pasta dolça amb mel d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres....