Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

Ref: VI008
Cantidad: 100 g
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

azúcar de caña en bruto*, leche desnatada en polvo*, manteca de cacao*°, grasa de palma* (sostenible), leche entera en polvo*, pasta de cacao*°, nata en polvo*, mantequilla concentrada*, emulgente: lecitina* (girasol); sal, extracto de vainilla bourbon*. Sólidos de cacao: 33% mínimo, sólidos de leche: 31%. °Certificado por Rainforest Alliance

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.562
kJ.2351
Hidrats de carboni51,2
dels quals, sucres50,7
Proteïnes8,7
Greixos:35,8
de les quals, saturades21,3
Sal0,4
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

Precio base -20%

Vivani

VI031

Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO

El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC007

Salty Pretzel- Chocolate vegano con trozos de pretzel FAIRTRADE

iChoc presenta un nuevo sabor único que sigue las últimas tendencias: combina crujientes trocitos de pretzel y sal marina con el agradable y cremoso dulzor del chocolate “con leche” sin leche. El equilibrio perfecto entre las notas dulces y las saladas. ¡Adelante, no te cortes! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI001

Xocolata Cappuccino BIO

La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

La Finestra sul Cel

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa barreja de cereals, achicoria i fruits secs. Ideal per a l'esmorzar o per a qualsevol break que es vulgui fer durant el dia. Llista per prendre....

Yipsophilia

Y19

Oli facial regenerant 30 ml

Rejoveneix i reafirma. L'OLI FACIAL REGENERANT és un valuós tractament de bellesa que aporta a la pell una equilibrada composició en àcids grassos insaturats (omega 3, 6 i 9) i nombrosos principis vegetals antioxidants. Gràcies a la riquesa dels seus nutrients, aquesta fórmula hidrata, regenera, alisa i manté una pell sana i bonica. La seva aplicació regular millora visiblement la fermesa de...

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.