La Finestra sul Cel

Filtrar per

La Finestra sul Cel

3RIOT_CAJA

Caja de 25 unidades de Arroz redondo integral saco

Sac d' arròs rodó integral procedent d' agricultura ecològica en sac de 25 kg. Ideal per combinar amb qualsevol condiment. Pensat per al sector de la restauració....

La Finestra sul Cel

3FAFA25_CAJA

Caja de 25 unidades de Harina de espelta saco

Sac de farina d' espelta de 25 kg procedent de cultiu ecològic. Ideal per elaborar productes fornejats i de pastisseria. Format adreçat al sector HORECA....

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

L8302

Llibre Macrobiòtica, El llibre de la gran vida - Patricia Restrepo

Un llibre que ens mostra de manera holística com crear salut de forma senzilla i eficaç en la nostra vida. Resumeix part de la trajectòria de Patricia Restrepo i el lliurament d'una vida plena a través de la comprensió de la macrobiòtica. A més inclou més de 100 receptes i remeis casolans, reflexions sobre les malalties actuals i el seu vincle amb els desequilibris mediambientals i un capítol especial dedicat a com reforçar el sistema immunològic.

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

La Finestra sul Cel

2RYU

Prunes d' Umeboshi ryujin bio 250 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant un temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

2RIOT

Arròs integral rodó 2kg envàs 100% compostable

Arròs integral rodó en format de 2 kg procedent d' agricultura ecològica. Ideal per combinar amb qualsevol condiment. Pensat per al sector de la restauració....

La Finestra sul Cel

2GRAT

Rallador porcellana

Rallador de ceràmica, de forma rectangular, ideal per tallar gingebre, daikon o altres arrels....

La Finestra sul Cel

2MARIZ

Sirope d' arròs 900 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

La Finestra sul Cel

1SUKO

Surikogi

Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

La Finestra sul Cel

1HOK

Azuki Hokkaido en envase compostable

Gràcies a la terra fèrtil volcànica de Hokkaido, les mongetes azukis procedents d'aquesta zona del Japó tenen un sabor més dolç, suau i sabres. Són un dels llegums més digestius que existeix i estan caracteritzades per un alt valor nutricional. Poden combinar-se amb qualsevol altre llegum, cereals o verdura o albirar-se amb oli d' oliva, salsa de soja o gomasi. També són perfectes com...

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

La Finestra sul Cel

1RAFDO

Arròs blanc rodó

Arròs blanc rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arròs italià amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtic, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

La Finestra sul Cel

1PETIT

Galetes PETIT

Cruixents i delicioses galetes de blat ecològic dulcificades amb malta. Elaborades sense oli de palma i sense ou. Perfectes per a un esmorzar o berenar saludable. Aptes també per a vegans.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAFAR

Pa germinat d' espelta

Pa germinat d' espelta cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1RIOT

Arròs integral rodó

Arròs integral rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arrossos italians amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtiu, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

La Finestra sul Cel

1OLIGI

Oli de llavors de gira-sol BIO

Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

La Finestra sul Cel

2SALGUA

Aigua de mar

Aigua pura de mar procedent del Mar d' Alborán, al Parc Natural del Cap de Gata. L' aigua se sotmet a diferents filtrats en fred per respectar i conservar totes les qualitats. Ideal per a cuiner...

La Finestra sul Cel

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa barreja de cereals, achicoria i fruits secs. Ideal per a l'esmorzar o per a qualsevol break que es vulgui fer durant el dia. Llista per prendre....

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

La Finestra sul Cel

1AMAVENA

Amasake de civada

L'amassake de civada és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma la civada en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. El...

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

La Finestra sul Cel

1CAFOR

Ordi instantània

Beguda clàssica elaborada exclusivament amb ordi de cultiu ecològic. Ideal per a l'esmorzar o per a qualsevol break que es vulgui fer durant el dia. Llista per prendre....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Preu base -25%

La Finestra sul Cel

1PAUMA

Pa especial de blat germinat amb raïms passes, ametlles i dàtils

Pa germinat de blat amb passes, dàtils i ametlles. Elaborat sense llevat ni farina i amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Amb un baix contingut en greixos. Ideal com a substitut del pa tradicional o per a l' esmorzar. Producte pasteuritzat....

La Finestra sul Cel

1MIRCO

Compota d' aranys

Compota d' aranys procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1GOJI

Bayas de goji BIO Gluten free

Baies de goji de cultiu ecològic caracteritzades per la seva extraordinària capacitat antioxidant i alta concentració de vitamina C. A la Xina se les tracta com un aliment saludable i la seva medicina tradicional les utilitza com a ingredient imprescindible. Font important de proteïnes i fibra, són ideals per afegir en amanides i mueslis o elaborar postres i galetes....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGESE

Pa germinat de sèlbord

Pa germinat de sè cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGER

Pa de blat germinat

Pa germinat de blat cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

La Finestra sul Cel

1MORCO

Compota de mora

Compota de mora procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1FRUCO

Compota de fruites del bosc

Compota de fruites del bosc procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1CASCO

Compota de castanya

Compota de castanya procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de raïm. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1BIZOO

Galetes Maxits d'espelta BIO

Divertides i originals galetes Maxitos elaborades amb arròs i espelta. Amb ingredients procedents 100% de cultiu ecològic, aquestes galetes estan dulcificades amb xarop d'arròs i no contenen oli de palma. Aptes per a vegetarians i vegans són ideals per combinar amb qualsevol beguda vegetal o suc de fruites i donar als peques de la casa ¡un esmorzar excepcional!. Sense conservants i sense...

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

2FAFA

Farina d' espelta 1 kg

Farina d' espelta en format 1 quilo procedent d' agricultura ecològica. Envasada atmosfera protegida. Ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....