La Finestra sul Cel

Filtrar per

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

La Finestra sul Cel

1BIMAT

Galetes del matí

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARTOBA

Farina de força BIO

Farina de força que, gràcies al seu alt contingut en proteïnes, s' usa per a l' elaboració de pasta, pans especials i dolços, amb un procés de levitació llarg, com els panetons. Es pot utilitzar també per reforçar altres farines, fent que la massa sigui més elàstica. Està envasada en atmosfera protectora i els ingredients utilitzats en la seva elaboració procedeixen d'agricultura ecològi...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGESE

Pa germinat de sèlbord

Pa germinat de sè cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

La Finestra sul Cel

1POLIST

Polenta instantània

Polenta instantània d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....

La Finestra sul Cel

1FAPOSPI

Papallones tricolor

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir en amanides....

La Finestra sul Cel

1GHIA

Polos Bio Ice

Pols llestos per congelar, biològics i sense colorants. Packs de 10 unitats ideals per a l'estiu amb un assortiment de 4 sabors: cirerer negre, maduixa, llimona i taronja. Frescos i divertits, són un break refrescant i golós per a grans i petits. Dolcificats amb suc de raïm....

La Finestra sul Cel

1BIMATUB

Galetes del matí tub BIO

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i savi. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal.... ¡Ara en format tub!

La Finestra sul Cel

1POLINT

Polenta instantània integral

Polenta instantània integral d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....

La Finestra sul Cel

1BREMA

Break de blat de moro

Snack lleuger i cruixent fet amb blat de moro i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

La Finestra sul Cel

3FAFA25_CAJA

Caja de 25 unidades de Harina de espelta saco

Sac de farina d' espelta de 25 kg procedent de cultiu ecològic. Ideal per elaborar productes fornejats i de pastisseria. Format adreçat al sector HORECA....

La Finestra sul Cel

1AMIDO

Midó de blat de moro

Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....

La Finestra sul Cel

1IMPANA

Farina de blat de moro per empanar

Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....

Precio base -30%

La Finestra sul Cel

1POLPA

Garrofa en pols

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

La Finestra sul Cel

1PUME

Puré de poma BIO

Puré de poma elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

La Finestra sul Cel

1SOFMA

Tortugues de blat de moro

Tortugues de blat de moro elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

La Finestra sul Cel

1SOFSE

Tortugues d' arròs amb sèsam

Tortugues d' arròs amb sèsam elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, humus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAFAR

Pa germinat d' espelta

Pa germinat d' espelta cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

1VIBALMO

Vinagre balsàmic de Mòdena BIO

Vinagre balsàmic de Mòdena elaborat amb raïms d' agricultura ecològica. Ideal per afegir en amanides i donar-li un sabor i una cremositat excepcional....

La Finestra sul Cel

1PAZIFA

Pa àcim d' espelta

Pa àcim d' espelta procedent d' agricultura ecològica. Elaborat sense llevat ni sal i amb un baix contingut en greixos. Òptim substitut del pa, ideal per combinar amb patés vegetals....

La Finestra sul Cel

1PIZFA

Base de pizza integral d'espelta (2 bases)

Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

La Finestra sul Cel

1PETIT

Galetes PETIT

Cruixents i delicioses galetes de blat ecològic dulcificades amb malta. Elaborades sense oli de palma i sense ou. Perfectes per a un esmorzar o berenar saludable. Aptes també per a vegans.

La Finestra sul Cel

1SOFSEN

Tortugues d' arròs sense sal

Tortugues d'arròs sense sal elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar. Sense gluten. 19kcal per tortita.

La Finestra sul Cel

1BRERI

Break d' arròs

Snack lleuger i cruixent, elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

La Finestra sul Cel

1PUMEPE

Puré de poma i pera BIO

Puré de poma i pera elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat. ...

La Finestra sul Cel

1FUPOSPI

Fusilli tricolor

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir a amanides....

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

Preu base -25%

La Finestra sul Cel

1PAUMA

Pa especial de blat germinat amb raïms passes, ametlles i dàtils

Pa germinat de blat amb passes, dàtils i ametlles. Elaborat sense llevat ni farina i amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Amb un baix contingut en greixos. Ideal com a substitut del pa tradicional o per a l' esmorzar. Producte pasteuritzat....

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

La Finestra sul Cel

1FREBERI

Beguda d' arròs sense gluten

Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.

La Finestra sul Cel

1PUBA

Puré de poma i plàtan BIO

Puré de poma i plàtan elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

La Finestra sul Cel

1MINIFO

Mini crackers 100% espelta

Minicrackers d' espelta elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc.

La Finestra sul Cel

1SOFSAL

Tortugues d' arròs amb sal

Tortugues d' arròs amb sal elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

La Finestra sul Cel

1LANE

Al·lèrbies negres en llauna

Al·lèrbies negres en llauna procedents d'agricultura ecològica. Ideals per condimentar al gust, saltar, afegir a la sopa o prendre fredes amb amanida. En estar ja ferides i preparades són perfectes per quan no es vol passar gaire temps a la cuina....

La Finestra sul Cel

1FUSAR

Fusilli de blat sarraïn

Fusilli de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut . Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free. ...

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Precio base -50%

La Finestra sul Cel

1NIGA

Nigari (preparat per a tofu)

El nigari és el líquid que dóna com a resultat l' extracció de la sal de cuina de l' aigua de mar. Aquest nigari es prepara seguint el mètode tradicional, deixant-lo assecar al sol. No conté impureses o contaminants químics. Ric en oligoelements, és el millor quall per a la preparació del tofu....

La Finestra sul Cel

1HALCIO

Falca amb xocolata negra

Pasta dolça amb xocolata negra d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres. Elaborada amb llavors de sèsam mòltes, mel, pasta de cacau i cacau en pols. Una explosió de sabor per a un postre saludable i deliciós....

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PAGER

Pa de blat germinat

Pa germinat de blat cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

La Finestra sul Cel

1PUPER

Puré de pera BIO

Puré de pera 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

La Finestra sul Cel

1GOMAL

Gomasi amb algues BIO

Variació del gomasi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

La Finestra sul Cel

1CASCO

Compota de castanya

Compota de castanya procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de raïm. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....

La Finestra sul Cel

1PIZZA

Base per a pizza integral de blat (2 bases)

Esponjoses masses de pizza elaborades amb blat blanc i blat integral de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

La Finestra sul Cel

1FULERI

Fusilli de llenties vermelles BIO

Originals i sabrosos fusilli de llenties vermelles elaborats 100% amb llenties procedents de cultiu ecològic. El seu original color vermell i el seu sabor autèntic a llenties, la converteix en una pasta ideal per combinar amb un sofrit de verdures, xampinyons i salsa de soja. Alt contingut en fibra i alt contingut en proteïna. Sense colorants i apte per a vegans. ¡La forma més original de menjar llegum...

La Finestra sul Cel

1BRESAR

Break de blat sarracè

Snack lleuger i cruixent fet amb blat sarrací i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

La Finestra sul Cel

1BIZOO

Galetes Maxits d'espelta BIO

Divertides i originals galetes Maxitos elaborades amb arròs i espelta. Amb ingredients procedents 100% de cultiu ecològic, aquestes galetes estan dulcificades amb xarop d'arròs i no contenen oli de palma. Aptes per a vegetarians i vegans són ideals per combinar amb qualsevol beguda vegetal o suc de fruites i donar als peques de la casa ¡un esmorzar excepcional!. Sense conservants i sense...

La Finestra sul Cel

1PUFRA

Puré de poma i fresa BIO

Puré de poma i fressa elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessir ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

La Finestra sul Cel

1MINICU

Mini crackers d'espelta amb cúrcuma i pebre

Cruixents i deliciosos crackers d'espelta amb cúrcuma i pebre elaborats amb ingredients 100% ecològics i sense oli de palma. Ideals per preparar canapès acolorits o combinar amb hummus vegetal, tahí o amassake. Apte per a vegans. ...

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1MIRCO

Compota d' aranys

Compota d' aranys procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....