• Pack

Caja de 25 unidades de Harina de espelta saco

Ref: 3FAFA25_CAJA
Cantidad: 625.00 saco
81,25 €
Impostos inclosos
Format
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultua UE

favorite_border Guardar per a més tard

Saco de harina de espelta de 25 kg procedente de cultivo ecológico. Ideal para elaborar productos horneados y de pastelería. Formato dirigido al sector HORECA.

Farina d' espelta*.

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de soja, mostaza y altramuces.

* d' agricultura ecològica

Conservar en un lloc fresc i sec.

6 altres productes en la mateixa categoria:

Machandel

MC016

Llenties BIO Demeter

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

Precio base -20%

La Finestra sul Cel

1PASSATA

Passata de tomàquet BIO

Deliciosa salsa de tomàquet natural sense conservants ni colorants elaborada amb tomàquets ecològics de primera qualitat i sense sucres afegits. Ideal per preparar pizzes, afegir en guisos, pastes, arrossos o preparar infinitud de salses. Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost. Gluten Free...

Preu base -25%

Tiama Bio

TI004

Ambientador fragància Teti

Difusor aromàtic Teti – Ninfa del mar. Una fragància apassionada amb un toc de delicats pètals que s'entrellacen amb una aroma floral. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

La Finestra sul Cel

1BIMAT

Galetes del matí

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

BioCool

BC005

Arangrans congelats BIO

Arandrans congelats ecològics i d'origen europeu, llestos per consumir. Prepara un energètic batut o de topping en les teves tortites de avantatja i plàtan. En envàs de cartró.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Germinal

GM029

Tartaleta sense gluten de cacau i quinoa

Les tartaletes de cacau i quinoa sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el farciment de xocolata li dóna el toc dolç perfecte. Certificat gluten free i sense llet.

Voelkel

VK020

Suc de poma i mango Demeter BIO

Refrescant suc que combina el sabor afruitat del mànec amb el dolçor de les pomes madurades al sol, procedents d'agricultura biodinàmica i certificat amb el segell Demeter ¡Un deliciós acompanyament per a moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

Preu base -10%

Argital

AR63

Argila verda en tub BIO

Argila verda assecada al sol i ventilada 100% natural....

Argital

AR20

Crema contorn d' ulls BIO

Argital llança un tractament específic per al contorn d'ulls. Amb ingredients naturals com el gel d'argila verda i un conjunt d'olis per tractar aquesta zona tant delicada d'arrugues i osseres. Així, el teu rostre es veurà amb menys fatiga i més descansat. Cuida la teva mirada ! ...