Galetes Maxits d'espelta BIO

Ref: 1BIZOO
Quantitat: 350 gr
4,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO IT-BIO-007 AGRICULTURA UE/NO UE
favorite_border Guardar per a més tard
Divertidas y originales galletas Maxitos elaboradas con arroz y espelta. Con ingredientes procedentes 100% de cultivo ecológico, estas galletas están dulcificadas con jarabe de arroz y no contienen aceite de palma. Aptas para vegetarianos y veganos son ideales para combinar con cualquier bebida vegetal o zumo de frutas y dar a los peques de la casa ¡un desayuno excepcional!. Sin conservantes y sin colorantes.
Harina de espelta* (39%), harina de arroz* (22,3%), sirope de arroz* (14,9%) (harina de arroz*, agua), aceite de girasol* (11,1%), bebida de arroz con calcio* (7,4%) (agua, arroz* (17%), aceite de girasol*, calcio de alga marina Lithothamnium calcareum (0,35%), sal marinho), concentrado de zumo de manzana* (3,7%), gasificantes (tartrato monopotásico, carbonato ácido de sodio, almidón de maíz) , aroma natural.
Alérgenos:Puede contener trazas de soja y sésamo.
* d' agricultura ecològica
Conservar en un lloc fresc i sec.
kcal.448
kJ.1885
Hidrats de carboni71,66
dels quals, sucres13,23
Proteïnes7,87
Greixos:14,08
de les quals, saturades1,91
Fibra alimentària1,64
Sal0,02
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM020

Tartaleta sense gluten de fruits vermells

Les tartaletes de fruits vermells sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el rebliment de fruits vermells posseeix tocs dolços de maduixes i frambues. Certificat gluten free.

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....

Alce Nero

AN241

Pesto vegan al tofu BIO

Autèntica salsa pesto elaborada amb tofu d'origen italià, alfàbruc genovesa, pinyons i oli d'oliva. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès. Sense oli de palma, colorants ni potenciadors de sabor. ...

Manuka Health

MH004

Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

La Finestra sul Cel

1SEMAC

Macarrons integrals de sètol

Macarrons integrals de sètol procedent d' agricultura ecològica. Elaborats 100% amb sètol integral, són ideals per combinar amb qualsevol salsa o condiment....

La Finestra sul Cel

1IMPANA

Farina de blat de moro per empanar

Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....