Galetes Maxits d'espelta BIO

Ref: 1BIZOO
Quantitat: 350 gr
4,50 euros
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO IT-BIO-007 AGRICULTURA UE/NO UE
favorite_border Guardar per a més tard
Divertidas y originales galletas Maxitos elaboradas con arroz y espelta. Con ingredientes procedentes 100% de cultivo ecológico, estas galletas están dulcificadas con jarabe de arroz y no contienen aceite de palma. Aptas para vegetarianos y veganos son ideales para combinar con cualquier bebida vegetal o zumo de frutas y dar a los peques de la casa ¡un desayuno excepcional!. Sin conservantes y sin colorantes.
Harina de espelta* (39%), harina de arroz* (22,3%), sirope de arroz* (14,9%) (harina de arroz*, agua), aceite de girasol* (11,1%), bebida de arroz con calcio* (7,4%) (agua, arroz* (17%), aceite de girasol*, calcio de alga marina Lithothamnium calcareum (0,35%), sal marinho), concentrado de zumo de manzana* (3,7%), gasificantes (tartrato monopotásico, carbonato ácido de sodio, almidón de maíz) , aroma natural.
Alérgenos:Puede contener trazas de soja y sésamo.
* d' agricultura ecològica
Conservar en un lloc fresc i sec.
kcal.448
kJ.1885
Hidrats de carboni71,66
dels quals, sucres13,23
Proteïnes7,87
Greixos:14,08
de les quals, saturades1,91
Fibra alimentària1,64
Sal0,02
Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI027

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb Jengibre i Cúrcuma BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen amb varietats selectes procedents del Perú és una autèntica maravilla per la seva aroma. Els sabors especiats i picants del potent jengibre i de la cúrcuma, l'espècie de moda, casen a la perfecció amb el sabor singular, d'un fi amargor i amb notes de fruita seca, d'aquesta xocolata. Tot plegat, coronat amb les notes lleugerament malteses del sucre de coco. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1GOMAL

Gomasi amb algues BIO

Variació del gomasi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Oficina della Pasta

ODP003

Linguine amb espirulina

Linguine amb espirulina elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....

Le Moulin du Pivert

LMP018

Cookies farcides praliné bio

Deixa't sorprendre per aquesta nova varietat de cookies farcides de Praliné. El secret de les galetes de Le Moulin es troba a la massa i en la seva combinació amb el praliné. Elaborades amb ingredients ecològics, veguen i sense oli de palma. Es presenten en còmode format individual per emportar-te'l on vulguis. ...

La Finestra sul Cel

1SEMAC

Macarrons integrals de sètol

Macarrons integrals de sètol procedent d' agricultura ecològica. Elaborats 100% amb sètol integral, són ideals per combinar amb qualsevol salsa o condiment....