La Finestra sul Cel
1FUIN
Fusilli integral de blat dur
Fusilli integral de blat dur elaborat únicament amb sèmola integral de blat dur d'agricultura ecològica. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides....
Linguine con lentejas rojas elaborado con ingredientes 100% ecológicos. El secreto de esta pasta está en el proceso, inspirado en la tradición. Seleccionando la mejor sémola de trigo duro y con un método de producció de pasta hecho al "bronzo" para retener mejor el sabor de las salsas y condimentos. 100% vegan.
sémola de trigo*, harina de lentejas* (20%).
Conté gluten.
Conservar en lugar fresco y seco. Hervir durante aproximadamente 5-6 minutos.
kcal. | 344 |
---|---|
kJ. | 1445 |
Hidrats de carboni | 66 |
dels quals, sucres | 1,40 |
Proteïnes | 15 |
Greixos: | 2,30 |
de les quals, saturades | 0,60 |
Fibra alimentària | 4 |
Sal | 0,01 |
La Finestra sul Cel
1FUIN
Fusilli integral de blat dur elaborat únicament amb sèmola integral de blat dur d'agricultura ecològica. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides....
Alce Nero
AN217
Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....
Alce Nero
AN083
Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....
La Finestra sul Cel
1CREMARAC
Crema de cacauet cruixent preparada amb cacauets torrats i mòlts procedents d' agricultura ecològica. Amb una textura més cruixent i un sabor intens, aquesta crema és font de proteïnes vegetal i està certificada com Gluten Free. Añádela al teu batut de beguda vegetal, amb dàtils i cacau cru i assoleix un berenar deliciosament energètic. ...
Quinua Reial
QR013
Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.
Alce Nero
AN235
Deliciosa tauleta de xocolata negra amb un toc d'açaí, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llet i amb un mínim del 62% del millor cacau cultivat a Perú, és la temptació perfecta per als amants de la xocolata més exòtica. Rica en antioxidants i vitamina C propis de l'açaí, està dulcificada amb sucre de canya orgànic i certificada com Fair Trade. ...
Oficina della Pasta
ODP003
Linguine amb espirulina elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....
Voelkel
VK008
Per a aquest suc de verdures, s'utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d'agricultura biodinàmica. Les pastanagues, l' api i els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients. Tots els ingredients utilitzats són lliures d' organismes genèticament modificats i procedeixen d' agricultura ecològica, donant suport al cultiu regional.