Stir fry con fideos de arroz

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 min.

Preparació

Pasta

Tipus

Pasta de arroz

Categoria

Ingredients

150 g de fideos de arroz Bifun 

2 ajos rallados

1 cda. de jengibre rallado

1 zanahoria cortada en láminas finas

½ calabacín cortado en bastones

¼ cebolla morada cortada en juliana

4 champiñones cortados en láminas

Aceite de sésamo

Cebolleta, cilantro o perejil picado

Sésamo 

Salsa

1 cda. de vinagre de arroz

3 cdas. de tamari 

1 cda. de sirope de arroz

3 cdas. de agua

1 cda. de harina de maíz

Passos

1. Empieza preparando la salsa, para ello mezcla todos los ingredientes en un bol y reserva.

2. Pon una sartén al fuego con un chorrito de aceite de sésamo. Sofríe el ajo y el jengibre un par de minutos sin que cojan color.

3. Añade la zanahoria, el calabacín, la cebolla y los champiñones. Saltea un par de minutos a fuego alto. Luego baja el fuego tapa la sartén y deja que las verduras se ablanden 3-4 minutos.

4. Mientras cuece los fideos de arroz en una cazuela con agua hirviendo durante 5 minutos. Escúrrelos bien y échalos directamente a la sartén con las verduras.

5. Ahora echa la salsa que has preparado, mezcla todo bien y cocina un par de minutos hasta que espese un poco.

6. Sirve el salteado con perejil fresco picado, sésamo y un chorrito de zumo de lima.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas

cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1IMPANA

Farina de blat de moro per empanar

Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....

6 altres productes en la mateixa categoria:
També podria interessar-li