Gomoku con quinoa real y lentejas rojas

Ref: receta_162

Fàcil

Dificultat

25 minutos

Preparació

Aperitivo

Tipus

Snack

Categoria

Ingredients

  • 1 taza de grano quinoa real
  • 50 ml de caldo o agua
  • 1 pizca de sal
  • 100 g de lentejas rojas
  • 100 ml de agua
  • 1 trozo de jengibre fresco
  • ¼ de cebolla
  • 1 manojo de cilantro
  • 10 g de tofu fresco
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • Aceite de oliva extravirgen de oliva
  • 1 cucharada de chucrut

Passos

1.Hervir el caldo o el agua con una pizca de sal. Añadir el grano de quinoa real.

2.Hervir 5 minutos a fuego alto. Bajar el fuego y hervir 20 minutos más. Reservar.

3.Dejar en remojo las lentejas con agua y una pizca de sal durante 20 minutos aprox.

4.Tirar el agua del remojo de las lentejas, añadir un trozo de jengibre, la cebolla, el cilantro y el tofu. Triturarlo todo hasta conseguir una mezcla homogénea.

5.Rectificar de sal y añadir el bicarbonato.

6.Con una cuchara hacer forma de albóndiga. Freír en aceite caliente.

7.Servir el risotto de quinoa real junto a las albóndigas de lentejas y un poco de chucrut.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

La Finestra sul Cel

1LENTIR

Llenties vermelles pelades 100% compostable

Llenties vermelles pelades procedents d' agricultura ecològica. Exòtiques i sabroses, aquest tipus de llegums són ideals per combinar amb cereals i llegums o condimentar amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomàs. Són un aliment nutritiu molt complet, molt riques en fibra i amb un alt contingut de proteïnes d'origen vegetal. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

Machandel

MC012

Chucrut BIO Demeter

El chucrut té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A,B1,B2 i C. Feta amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica i biodinàmica i certificada amb segell Demeter. Apte per a una dieta vegana i sense gluten.

6 altres productes en la mateixa categoria: