Albòndigues de tofu i miso

Ref: receta_240

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Proteína vegetal

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

1 bloque de tofu desmenuzado

1 puerro

200 g de setas portobello y shiitake

Un puñado de nueces

Una cucharita de miso

2 dents d' all

1 rama de tomillo fresco y una de romero picado finamente

1-2 cucharadas de shoyu

Aove - Sal

Harina de almendras para rebozar (para una versión sin gluten) o pan rallado

Para la salsa:

1/2 cucharada de miso

1 cucharada de tahín Agua

Passos

1. En una sartén sofreímos el ajo, el puerro junto con las hierbas aromáticas, el aceite y una pizca de sal hasta que esté dorado.

2. Añadimos las setas cortadas en láminas y cocinamos hasta que queden blandas.

3. Añadimos las nueces picadas y cocinamos un minuto más.

4. Incorporamos el tofu y sazonamos con salsa de soja. Removemos y cocinamos unos minutos más.

5. Apagamos el fuego y añadimos una cucharadita de miso cuando la temperatura haya bajado un poco.

6. Trituramos la mezcla con un procesador, hasta conseguir una masa homogénea.7. Formamos bolitas con las manos húmedas ( para que la masa no nos quede pegada en las manos) y rebozamos las albóndigas en harina de almendras.8. Disponemos las croquetas en una fuente de horno forrada con papel y rociamos con aceite.

9. Horneamos a 190 grados durante 15-20 minutos hasta que se doren.

10. Para la salsa, calentamos un poco el agua y la cucharadita de tahín, sin que lleguen a hervir.

11. Una vez la mezcla esté caliente sacamos del fuego y añadimos el miso. Mezclamos bien y dejamos enfriar.

12. Servimos las croquetas de tofu junto con la salsa de miso.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Sunnita

1SUNI

Tahín sunnita 340 gr

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

6 altres productes en la mateixa categoria: