Nachos con paté de tahín y algas arame

Ref: receta_133

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Aperitivo

Tipus

Paté

Categoria

Ingredients

  • 1 bote de salsa Tahín-Arame
  • 1 paquete de nachos sin gluten de arroz o maíz
  • Semillas de sésamo negro para decorar
  • Germinados de cebolla

Passos

1.Tostar las semillas de sésamo negro hasta que estén crujientes.

2.Colocar un poco de pasta tahin-arame sobre los nachos de arroz o maíz.

3.Decorar con las semillas de sésamo negro, los germinados de cebolla y el caviar cítrico.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SALTARA

Salsa Tahin-Arame

Salsa tahin elaborada con ingredientes típicos de la macrobiótica. Ideal para preparar sandwich, elaborar hummus o untar con pan o tortitas. También resulta delicioso con cereales y verduras (crudas y cocidas al vapor o hervidas). ...

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: