Quinoa real con bebido vegetal

Ref: receta_49

Fàcil

Dificultat

Ingredients

  • 1 taza de quinoa real
  • 2 tazas de bebida de quinoa real y arroz
  • ½ taza de sirope de arroz
  • 2 ramitas de canela
  • 1 trozo de cáscara de naranja o limón
  • Coco rallado
  • Avellanas picadas

Passos

1.Hervir la quinoa real con la leche vegetal, el sirope, la canela, la piel de naranja o limón, el coco rallado y las avellanas picadas durante aproximadamente 25 minutos.

2.Si vemos que nos queda muy seco siempre podemos añadir más bebida vegetal Retirar y dejar enfriar. Decorar con las ramas de canela.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR003

Beguda de quinoa reial i arròs bio

Exquisita i delicada beguda de quinoa real i arròs elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. És d' origen 100% vegetal i el seu dolç sabor és producte de la transformació enzimàtica de l' arròs. És una varietat riquíssima que es pot utilitzar per a l' esmorzar, l' elaboració de postres o prendre' s sola. ¡Ara amb tap 100% vegetal, fet amb canya de sucre!

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 otros productos en la misma categoría: