Pastanagues assegudes amb salsa de cacauet

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Entrante

Tipus

Primer Plato

Categoria

Ingredients

Zanahorias asadas

Salsa de cacahuete

80 g de crema de cacahuete smoothy

4 cdas. de agua

2 cdas. de zumo de lima

1 cdta. de salsa de soja

½ cdta. de jengibre en polvo bio

Para acompañar

Arroz basmati

1 vaso de arroz basmati  100% compostable

2 vasos de agua 1

pizca de sal

Para servir

Cacahuetes troceados

Sèsam negre

Cebolleta finamente picada

Passos

1.Pela las zanahorias y córtalas por la mitad longitudinalmente. Ponlas en una bandeja de horno, añade un poco de aceite de oliva, sal y pimienta molida por encima.

2.Ásalas a 190°C durante 25 minutos o hasta que estén blandas.

3.Mientras prepara el arroz basmati. Enjuágalo muy bien con agua en un colador. Pon a cocer el arroz con agua fría y una pizca de sal.

4.Cuece tapado a fuego suave durante 15 minutos. Luego retira del fuego y deja reposar tapado 5 minutos más. Reserva.

5.Para hacer la salsa mezcla en un bol la crema de cacahuate, el agua, el zumo de lima, el tamari y el jengibre en polvo.

6.Añade un poco más de agua o zumo de lima si queda demasiado espesa. 

7.Sirve las zanahorias sobre el arroz basmati y añade la salsa de cacahuete por encima. Decora con trozos de cacahuete, sésamo y cebolleta picada. Puedes añadir unos trozos de lima por si quieres añadirle un poco de zumo por encima. 

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1BASMA

Arròs basmati 100% compostable

Arròs basmati procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: