Natilles veganes de xocolata

Ref: receta_308

Fàcil

Dificultat

10 miutos

Preparació

Postre

Tipus

Postre

Categoria

Ingredients

1 lt de bebida de arroz y avellana

3 c.s. cacao en polvo

1/2 tableta de chocolate puro

1 c.s. de agar-agar

2 cucharadas de kuzu

1/2 taza de sirope de arroz

1 c. de canela 

1 c.s. de crema de cacahuete 

Passos

En un cazo vertemos el cacao, el sirope, la canela y el agar-agar.

Incorporamos la bebidae de arroz y avellanas poco a poco, mezclando con una varilla, para evitar que se formen grumos.

Una vez que todos los ingredientes se hayan mezclados lo ponemos a fuego medio y cocinamos hasta que hierva.

Diluimos el kuzu con dos cucharadas de agua. Una vez la crema de chocolate haya hervido, bajamos el fuego al mínimo y incorporamos el kuzu.

Cocinamos unos 5 minutos más hasta que el kuzu se haya espesado.

Vertemos la crema de chocolate en una bandeja y la dejamos enfriar.

Mezclamos la crema de cacahuete con dos cucharadas de sirope de arroz y dos de agua hasta conseguir una crema. 

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BENOC

Beguda d' arròs amb avellanes 1l

Refrescant beguda d' arròs amb avellanes elaborada amb grans sencers d' arròs italià ecològic i avellanes. Amb un sabor dolç natural, és una òptima alternativa a la llet en totes les seves ocupacions. Envàs produït amb més d' un 80% de matèries primeres renovables. Impacte ambiental reduït. Sense lactosa i sense gluten.

Alce Nero

AN240

Tauleta de xocolata BIO 100% pur cacau

Deliciosa i intensa tauleta de cacau pur 100% elaborada amb cacau cultivat a Perú, és la temptació perfecta per als amants de la xocolata més pur. Rica en antioxidants, no conté sucres afegits i està reconeguda com a Fair Trade....

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: