Extracte d'algues marines pegar en tires - 100% compostable

Ref: 1AGAR
Quantitat: 25 gr
3,59 euros
Quantitat
La Finestra sul Cel
favorite_border Guardar per a més tard

Les algues marines Agar-agar són perfectes per espessir puddings, postres i gelatines i es poden trobar en forma de barra, cops o tires. En envàs 100% compostable, sense plàstic.

Extracte d' alga vermella Gracilaria

Per acompanyar les amanides o verdures, posar les algues en aigua durant 20 minuts, escórrer i condimentar al gust. Per a gelatina, afegir 15 grams d'Agar-agar per un litre de líquid, bullir durant 15 minuts i abocar sobre la preparació. Esperar que es refredi. Conservar en un lloc fresc i sec

kcal.178
kJ.712
Hidrats de carboni0,11
dels quals, sucres0,11
Proteïnes0,70
Greixos:0,30
de les quals, saturades0,14
Fibra alimentària85,85
Sal1,32
5 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1HIJI

Algues marines Hijiki

Algues d' un color verd fosc que creixen a les roques. Un cop cuites són un deliciós afegit a les amanides. També es poden combinar amb plats de verdures crues o cuites. Ús aconsellat: 4 grams per persona, equivalent a 1 pel·lícula d'alga cuita, una vegada per setmana....

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori torrada d' origen ecològic, ideal per a l' elaboració de tot tipus de sushi vegetal. De color negre i sabor delicat, també es pot utilitzar com a condiment o per embolicar cereals i verdures. ¡Elabora un deliciós sushi amb aquesta alga de primera qualitat!...

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1FRUCO

Compota de fruites del bosc

Compota de fruites del bosc procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1SUKO

Surikogi

Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....

La Finestra sul Cel

1FREBERI

Beguda d' arròs sense gluten

Exquisita beguda d'arròs Gluten Free 100% vegetal elaborada amb arròs italià d'alta qualitat. Sense sucres afegits. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l' arròs. Elaborada amb aigua de brollador i caracteritzada per un sabor suau i delicat. Ideal com a alternativa a la llet en esmorzars o berenars. Perfecta també en l' elaboració de purés, cremes i postres de tota mena.

Preu base -10%

Quinua Reial

QR005

Gra tricolor de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....

Magatzem

AB040

Sabó pur en pastilla Marsella

Envàs amb 5 pastilles de 100g de sabó Marsella pur sense ingredients químics ni EDTA. Produït tradicionalment segons la tradició sabonera de Marsella....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

La Finestra sul Cel

1HIJI

Algues marines Hijiki

Algues d' un color verd fosc que creixen a les roques. Un cop cuites són un deliciós afegit a les amanides. També es poden combinar amb plats de verdures crues o cuites. Ús aconsellat: 4 grams per persona, equivalent a 1 pel·lícula d'alga cuita, una vegada per setmana....

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...